İyi gunler arkadaşlar hemen konuya giriyorum
Eşimle ayni is yerinde calışıyoruz oğle aralarımız birlikte oluyor ama benim ondan daha yoğun bir tempom var bu yuzden yemek vs acele oluyor
Gecen gun şirketin yemeği kalmamış bizim katta calışan arkadaşlar vs yemeksiz kaldık eşimde lahmacun soyleyelim dedik bizden başka bi kac bayan arkadaşta vardı boyle durumlar sık yaşanır yemek gelir kim musaitse o verir ya da aramızda toplar veririz
O gun eşim Odemiş benim işim bitmediğini icin gec indim herkes yemişti sonra ben yerken arkadaşlar parayı getirip bana verdiler eşime vereyim diye
Normalde cok bi para değil ama su sıralar ekmek parası bulamadığımız oluyor borclardan ve kısıtlı bir butcemiz var eşimin parayı isteyeceğini duşundum
Getirip onume koydular bende bisey demedim
Neyse Eşime parayı goturup verdim
Ama bayanlar ona vermiş parayı kabul etmemiş benden olsun diye onlarda o yuzden bana vermiş
Ben nerden bileyim
Bu bana bi kopurdu ben almadım sen niye topluyorsun diye yanımızda da gorevli abla var
Gotur geri ver diyor bana
Bende git kendin ver isim var şimdi onunla uğraşamam dedim
Ama millete sıklık yapacak diye beni başkasının yanında azarlaması hic hoşuma gitmedi
Sonra ablaya vermiş sen dağıt diye
Yanı abla o paraları dağıtırken ne soyledi insanlara kim bilir
Kendimi cok aşağılanmış hissettim
Sizce haksız miyim onlar senin ikramını kabul etse bana vermez getirip ama onlar icin beni kırıyorsun dedim
Sizce haksız miyim millete karşı ne duruma duşurdu ve hic hatalı olduğunu duşunmuyor
Elin kadınlarına yaranmak icin karisini rezil etmiş olmuyor mu