Fatih'te korkunc cinayet: Bıcağı kalbine sapladı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Fatih'te korkunc cinayet: Bıcağı kalbine sapladı
-
26-09-2022, 10:27:20İstanbul Fatih'te korkunc bir cinayet yaşandı. Sumbul Efendi Mahallesi'nde yaşanan olayda, Kenan Temiz isimli şahıs ile kimliği belirlenemeyen şahıs arasında tartışma başladı. Kısa surede kavgaya donuşen olaya bir kişi daha dahil oldu. Bu sırada şahıs, Kenan Temiz'i kalbinden bıcakladı. Kenan Temiz yere yığılırken, şupheli ise olay yerinden koşarak uzaklaştı. İhbar uzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kenan Temiz, olay yerinde yapılan tum mudahalelere rağmen kurtarılamadı. Şuphelinin ise kısa surede gozaltına alındığı oğrenildi. Mahallede bakkalı Huseyin Akyuz, “Gece saat 01.00 - 02.00 arasında bir bıcaklanma olayı olmuş. Bıcaklanan arkadaş duyduğumuza gore vefat etmiş. Bıcaklayanı tanımıyorum. Bıcaklayan buranın cocuğu mu başka bir semtin cocuğu mu bilmiyorum. Bilgim yok ama burada olanı biliyorum, olen bu mahallenin cocuğu, oldureni tanımıyorum. Duyduğum kadarıyla 100 metre ilerden vefat ettiği yere bıcaklandığı yere tartışarak gelmişler, ellerinde bıcaklar varmış. Bu kadarını duydum. En sonunda kalbinden bıcaklamış. Sonra da bıcaklandığı yere yığılmış, 15 dakika sonra ambulans gelmiş. Yaralıyı alıp goturmuşler. Cıkarır cıkarmaz da cok fazla kan akmış. Hemen yere yığılmış.” dedi.