Kv bize gelince baya baya evi inceliyoo ve gecen mesela yerde biskuvi krntisi gordu kendi kendine mirildaniyo. Ufak bebegim varrrr inanin surekli temizlik yapan biriyim ama bebekle bu zorlasiyor. Arkamdan laf ettigini hissetim kac kere. Evinde ufak torunu var agzindan kacirdi bir kac kere. Ayip yaaaa kendi cok temizmis gibi gelip acik ariyo. Esimin abisi bosandi o kaynanami hic sevmezdi. Kaynnm disardan sicakkanli gorunen biri bende ilk basta iyi oldugunu dusunmustum. Yanilmisim. Dogumda yanimda durdu bir hafta bana diyorki sizin diger odada halida ay bi sac kili var diyooo nasil abartyoooo. Sok oldum gittim baktim inanin gormedim. Belki sacim dokuluyosa o durrr. Resmen laf ediyooo. Bazen Yok sunun evi pis bunun evi pis laf carptryo gibi yapiyooo. Bu yuzen gidesim gelmiyor onlara. Ustelik yan dairesindeyiz. Pek gidip gelmiyorum bu seferde ne gelmiyonuz diyo... Esime anlatttim esim annem laf eder mi hic diyoo inanmiyoo... Pskolojimi bozdu evi surekli laf etmesin diye toplamaya calisiyorum