Kızlar merhaba,
Eve donuyorum şimdi yoldayım. Onceki konumda yazmıştım şehir dışındaydım ablama gitmiştim. Eşimle aynı evde yalnız hissetmemden, elinden telefonun bir an duşmemesinden, hakaretlerinden, kendimi değersiz hissettirmesinden, sevgisiz tavırlarından, her gece icmesinden, her şeyde gunah kecisi beni ilan etmesinden, ailesinin bana yaptıklarında bile onları suclamak yerine beni yargılamasından falan filan bu noktaya geldim. Burada herkes ne kadar sabrettiğimi biliyor. Şimdi eve gittiğimde yuz yuze konuşacağım. Kesinlikle kararımı yok sayacak eminim. Başıma ne gelir bilmiyorum bundan sonraki hayatımda. Kararsız kaldığım oluyor ama sinirlerim de cok yıpranıyor bu şekilde. Kızım babasıyla buyusun diye sabrettim hep ama artık bardak taştı!... Korkularıma rağmen, ne olacağını bilmememe rağmen bu kararı veriyorum. Psikolojik baskılarından kurtulup zincirlerimi kıracağım inşallah. Eminim basite alıp inanmayacak duzelir sen de kendine ceki duzen ver diye ikna etmek isteyecek ama bıktım. Şimdiye kadar yaptıklarını bile duşununce sindiremiyorum yaşadıklarımı. Yalnız bugun şoyle bir şey oldu, eşimle aynı iş yerindeyiz. Kameradan kızımızı gormek istedi. Kızım 2 yaşında. Kamerayı actım sonra yanına bir kız oturdu kızın once saclarını gordum. O an cok kıskandım. İcim resmen cız etti. Sonra arkadaşımın olduğunu anladım o kızın. Selamlaştık falan. Sonra diyorum ya kıskanırsam eşimi? Nasıl başa cıkacağım aynı iş yerinde calışırken? İş değiştirin demeyin yapamam o da yapamaz. Gecer mi zamanla bu duygularım? Beni kıskandırmak icin de elinden geleni yapar eminim. Bana akıl verin. Bir de konuştuğumda anlaşmalı boşanmak istesem de haklarımı kaybetmek istemiyorum. Kızına en fazla 500 nafaka verileceğinden bahsediyordu ailesine daha onceki bir kavgamızda. Ben de calıştığım icin oyle mi olur bilmiyorum. Bu arada ablamda kaldıktan sonra bu kararı aldığım icin kesin sebep olarak onları suclayacak. Kaybedecek bir şeyi kalmazsa onlara saracak, aile huzurlarını kacıracak. Halbuki orada kalırken tartıştık ve soyledikleri yuzunden bu noktaya geldim.