SELAM HERKEZE direk konuya giriyim ...

bende 2 sene once sivilce gibi birşeyler cıktı vajinanın kenarlarında once tekti sonra 3.4 oldular ve ben hemen dr.gittim

( en yakın kız arkadaşımda vardı dr.gitti yaktırdı ) onunkılere dr.sigil demiş ve uruyodu surekli ondanmı bulaştı bana acaba dedım )

bende dr.gittim yakıcaz dedi koterle ben cok korktum ..narkozlu yaktırırm ancak dedim olmaz dediler .tabıı istersen narkozu genede

yaparız dediler....gunlerce duşundum hatta surekli kurdum kafamda ya kanser olduysam ,ya gecmesse ,diye

10'dan fazla dr.gittim diyebilirim o dr. inanmadım otekıne .otekıne.derken jınekoloklardan biri anlayamadı .cildiyeye sevk edınce bu

defa cildiyeleri gezmeye başladım ben birisi .sigil dedi ,obur doktor molluskom dedi ( podofilm verdi ) bana 15 gun kullan gecer

dedi ama ben tam 1 yıl kullandım gecmedi hertarafına bulaşan lekede cabasıydı

sevgılıme durumu anlatmıştım bılıyordu ...bana dedıkı bızım eczanenın camında et benlerine son diye ılac cıkarmışlar ama

siparişle getiriyorlarmış .onlarda pek bişey bılmıyor ama alalımmı dedi ( hisleride cok kuvvetlidir guvendim ona ok dedim )

aldık ilk başlarda kolumda vardı cocuklugumdan kalma bir etbeni, bunda denedim 3 gunde duştu lekesi izi bile yoktu

sonra vanına kenarındaki popoya dogru olanlarada surduk 3 gunde kuruyp duştuler ben cok mutluyum ...

hatta gittigim bazı dr.lara gidip anlattım hastalarına yardımcı olun bana neler dediniz benı korkuttunuz ben kurtuldum dedi

şaşırdılar aaaaaa ne guzelmiş bizde yazarız hastalara dediler ....

3 sene sonra tekrar cıktı 2 tane ılac duruyordu bişeyde olmamaıştı .surdum gene duştuler

beyaz tenlılerde oluyor genelde bunlar ama şuan rahatım .huzurluyum .mutluyum

( bir tane topige yazmıştım cok fazla ozel mesaj aldım dedimki en iyiysi konu acayım ben herkez faydalansın )