Aklim cok karisik
Bu sebep den de bosanilirmi diye dusunuyorum.
Kisa kesmeye calisacagim.
9 senedir evliyiz. Ben yurtdisinda dogdum buyudum, kendisi Istanbul da. El bebek gul bebek buyutuldu tek erkek. Hayatinda hic calismamis biz evlenmeden 1 sene once benim zorum ile 1 sene calisti.
Evlendik yurtdisina geldi. Malesef akilsiz kafam, okulu birakip calismak zorunda kaldim 1 sene. Sonra oturum aldi m dil kursuna basladi, sansa tanidik biri yaninda calismaya basladi.
2.senemizde Ilk cocugumuz oldu.
Lohusa iken beni cok uzdu, uyumayan oglum vardi ama o konular suan gereksiz.
5.senemizde ikinci cocugumuz oldu.
Issiz kaldi dogum yapinca. Is aramak yerine 2 sene issizlik maasi hakkim var dedi evde kaldi.
Bu arada ne dil konusunda gelistirdi kendini ne meslek Alma derdi vardi. Ben hem calisiyor hem cocuklari getir gotur yapiyorum krese. 16 gibi evde olup kostur kostur Yemek, temizlik. Sonra cocuklarla ilgilen uyut fasli yaparken kendi ben demezsen birsey yapmazdi. Cocuklari yatirmadan kahveye gider 23 de bilemedin gece yarisi gelirdi.
Cocuklar buyudu okula gidiyor buyuk, ders, okul sonrasi aktiviteler, toplantilar Bende. Kucuk ile de hala hersey Bende.
Beyimizin hala tek ilgisi kahve ve Mac. Artik canima tak etti. Hicbir sorumlulugu yok. Ben ekstra mesaiye kalim izin gunum olsa bile is yeri cagrirsa gidiyordum. Haftasonlari bile.
Ben bizim icin cabalar iken ondan hicbir katki gormemek deli ediyor beni. Defalarca konustum. Kendi birsey demiyor
En son dun. Isten ciktim cocuklari annemden almaya gittim. Orda kaldilar annem bakti. 16da geldim Eve. Sabah calistirdigim bulasik makinasini hala bosaltilmamis ve kendi yediklerinin bulasigini gorunce, bari bulasigi kaldirsaydin dedim diye tartisma cikti. Sesini yukseltme dedikce cocuklarin yaninda Devam etti. Kucuk basladi aglamaya anneme bagirma diye. Daha 4 yasinda. Cok korktu. Gozu birsey gormuyor Devam ediyor bagirmaya.
Sabaha kadar uykuda 3 defa agladi kuzum.
Aksam da artik biktim bosanmak istiyorum dedim. Sen bilirsin dedi okadar. Bugun de hic bahsetmedi birsey den ben isten gelince. Gerci yine kahvede Mac izliyor..