Annemle ve kardeşlerimle goruşmuyorum. Bu hayatta kendi kanımdan sadece babam ve bir de dunyalar tatlısı oğlum var.
Eşimle yaklaşık uc yıldır evliyiz. Oğlumuz 4 aylık. Evliliğimde şukur sorun yok. Eşim de iyi bir insandır. Annemle aslında arkadaş gibiydik. Sadece istediği olmayınca ve dediği yapılmayınca hayatı bana zindan ediyordu. Herşeyi yazmam uzun surer. Orneğin 26 yaşımda beni uykumun arasında gelip tokatlamış bir insan. Bana zarar verdiği icin goruşmemeye karar verdim ve 2 yıldır goruşmuyorum artık.
Zor bir hamilelik gecirip erken doğum yaptım. Bebeğim hastanede kaldığı donem psikolojim alt ust oldu. Ilk gunler eşimin ailesi yanımızdaydı sonra birden yanlız kaldık. Eşim bu durumdan rahatsız olduğunu belirtince duymadığım soz kalmadı.
Iyi dediğim eşimin annesi, babası ve ablası meğerse yıllardır beni annem gibi gormuşler ve eşimi onlardan uzaklaştırmak istediğimi duşunmuşler. Bunları soylemek icinde lohusalık donemini beklemişler galiba. Eşimi doldurup ustlerine yollamışım. Başka sebepler sorduğumda ise migren tuttuğunda 2 veya 3 kez eşim yanlız gitmiş annesi gile. Buda onları istemedigim anlamına geliyormuş. Kapımın onunde araba varken kayinvalidemi doktora goturmemişim. O gun dışında goturduğum gunler tabiki sayılmıyor. Eşimin ablasına son zamanlar hic uğramamışız. Inanın doğumundan 3 hafta once. 3 kez aradık gelmek istiyoruz diye kendisi musait değildi. Ve buna benzeyen bi kac şey daha var.
Bir de yuzume taktılar. Ne kadar sohbet etsemde gulmeye calışsamda ufak bi durgunlukta oyle boş boş bakarken etrafa yuzum duşmuş suratın asık oluyor. Bıktım inanın surekli gulememki her insan gibi bende.. ha bu yuz ifademde anneme benziyormuş

Kendimi savununca haklı oldum ozurler dilendi ama gelin gorunki ben unutamıyorum hala kabullenemiyorum olanları bitenleri. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Her dedikleri iyi de olsa batıyor. Cok cabalıyorlar benim icin ama ben yapamıyorum. Eşim arkamda ve bunu hala soyluyor. Takma sen istediğini ve icinden geleni yap diyor ama yinede benim kafamda surekli donuyor bunlar. Cok cabaladım inanin beni sevsinler diye en ufak saygısızlık etmedim ve bunu onlarda biliyorlar. O yuzden daha cok dokunuyor. Gecer mi bu durum 4 ay oldu hala cok kızgınım