Gunun birinde Almanya da bir et fabrikası 500 tane dana getittirmiş ve bunları kesmek icin bir adam tutmuş.Adam 30-40 tane kesmiş ve yorulmuş demişki (Yaw ben bir musluman bulayım onlar hem kurban kesiolar hemde tecrubelidirler)demiş.
Aramış elinde bıcak musluman aramaya nerde musluman olur nerde musluman olur die bir cami gormuş demişki tamam burada musluman olur girmiş iceri beyler aranızda musluman olan varmı demiş.1 kişi kalkmış demiş Ben Muslumanım.Almanda gel demiş benle.Gitmişler adam musluman 60 tane kesmiş yorulmuş Alman demiş git camiye bir musluman daha getir.Gitmiş Elinde Kanlı Bıcakla camiye demiş beyler aranızda musluman var mı?Cıt yoq.Adamda hic mi aranızda musluman yoq demiş.Oturanlardan biri İmamı gormuş.Demişki Bak musluman o demiş.İmamda ( Lan ********ler 2 Rekat Namaz Kıldırdık die Musluman mı olduq)
----------------------------------------------------------------------
Bir yerini mi kestin ? Mis gibi hıyar koktu da !
Aşk ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi lisede dram, imam hatip’ te haram !
Seni sevdimde ne oldu ? Turkcell ve efes zengin oldu !
Erkekler limona benzer; yedikce ağzın sulanır, baktıkca miğden bulanır !
Sevmek cay, sevilmek şeker, bizim gibi gariban cayı şekersiz icer !
Satanist kesen psikopat kedi !
Pamuktan prenses mi olur! Prenses dediğin taş gibi olur !
Nickini bile gormek istemiyorum, oturum acmasan iyi edersin, e-mailim sana ağırmı geldi ? Engelledim seni afedersin !
Aşk soz ile başlar. Dudak ile beslenir. Dokuz ay sonra da; baba diye seslenir !
Bırak dersi ne calışıyosun ? Cek kopyanın hasını; tutma karne yasını !
Bebeğinizin altına yapmasını istemiyorsanız cevirin ustune yapsın !
Sozkuyken kız konuşur erkek dinler, nişanlıyken erkek konuşur kız dinler, evlenince her ikisi konuşur mahalle dinler !
Seni seviyorum sana tapıyorum sakın inanma cunku atıyorum !
Babama değerimi sordum dunyalar kadar dedi. Dunyanın değerini sordum beş para etmez dediler !
Zenci mahallesindeki solaryumcu !
Sakla samanı; inekler ac kalsın !
Msn’ de 20 kişi cevrimici; 8 tanesi dışarda, 7 tanesi meşgul, 4 tanesi hemen donecek 1 tane salak’ta bu nicki okuyor !
Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var, e ben yermiyim ? Hayır yemem !
Elinde bir tane cicek; sevecek - sevmeyecek o minicik cicek bunu nereden bilecek !
Duşunuyorumda; duşuncelerin en guzeli: Senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, beni duşunduğunu duşunmek !
Gecmişim acı veriyordu; ameliyatla aldırdım !
Kıyamet gelsede; hepberaber kopsak !
Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi; başkasına yapın cok zevkli oluyor !
O bana baktı, ben ona baktım şimdi beraber 3 cocuğa bakıyoruz !
Allahım kendim icin bir şey istemiyorum. Ne olur sen anneme; bal dudaklı, uzun boylu, sarışın, mavi gozlu, sutun bacaklı bir gelin nasib eyle !
Annem 4 kardeştir. Tesadufe bak dayımda, hatta teyzemde !
Sınava kopyasız girmek savaşa silahsız girmeye benzer !
Erkekler araba gibidir; dikattli olmazsan altında kalırsın !
Yahu bizim kişisel neyimiz oldu ki ? Kişisel iletimiz olsun !
Erkek dediğin ne ki ? Takınca koluna yakışmalı, vurunca duvara yapışmalı !
Sana; neşeyle kayanın ve hakkıyla oyanın selamı var !
-----------------------------------------------------------------
Bir adam Her Eğilene Parmak Atıomuş adam birgun olmuş cehenneme atmışlar bunu aradan bayağ sure gecmiş melekler demiş gidelim şu adamı alalım akıllanmıştır die cehenneme bi giderler cehennem buz gibi zebaniye sormuşlar cehennem nie soğuk die demiş bu ipneyi attınız buraya eğilipte odun atamıozki demiş
-------------------------------------------------------------------------
temelle dursun bi gun hırsızlık yapmış polisler bunları kovalıomuş durun ule o.r.s.p. cocukları demişler temel demiş dursun sen kac beni tanıdılar
----------------------------------------------------------------------
Temel Bir Gun ColeDe Kaybolmuş Şeytan Gelmiş Demiş Sana 3 Soru Sorucam Demiş Bilirsen Seni Buradan Kurtarıcam Demiş Temel Tamam Demiş 1. Soru bum bum demiş bu ne demiş temel demiş motorbisiklet motor bisiklet olduğunu bildin ama kavasaki olduğunu bilemedin demiş 2. soruya gecmiş boom boom yapmış şeytan temel demiş araba araba olduğunu bildin ama ferrari olduğunu bilemedin demiş tam 3. saruyu sorucakken temek demiş dur ben sana soracam
() bune Demiş a.c.k demiş a.c.k olduğunu bildin ama ananın a.c.k olduğunu bilemedin demiş
1 kac tanesi alıntıdır Hakket ti İsem Rep pls repleri olmayanlarda tşk veya upp yapazarlarsa sevinirim
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- komedinin bu kadarı iceride