Vatandaşın biri gecenin bir yarısında aracıyla seyir halindeyken trafik ekiplerinin cevirmesine takılır vatandaş ile trafik ekipleri arasında ki muhabbet şoyle gelişir;
Trafik: İyi gunler beyefendi.
Vatandaş: İyi gunler memur bey.
Trafik: Ehliyet, ruhsat lutfen.
Vatandaş: Buyrun.(Herhangi bir sorun yok)
Trafik: Tamam.
Trafik: Beyefendi alkol kontrolu yapıcaz cihazımıza ufler misiniz lutfen.
Vatandaş: Peki memur bey. (Tekrardan bir sorun cıkmaz)
Trafik anlar ki vatandaşta hicbir kusur yok ve devam eder;
Trafik: Beyefendi sizin aracta mezdeke kasedi bulunur mu?
Vatandaş: Olmaz olur mu.
Trafik: Takar mısınız kasedi.
Vatandaş: Peki.
Mezdeke calmaya başlar trafik ekipleri başlar dokturmeye bir sure oynadıktan sonra vatandaşın yanına gelip kafasını arkaya adama doğru eğer;
Trafik:Eh be kardeşim eşek değilsin ya artık takarsın bi 20 lik ..
__________________________________________________ _______________________
temel fırıncıymış.bir gun bi kadın ekmek almış.sonra temeli arayıp temel yaptığın ekmeğin icinden corap cıktı der.temelde sinirli bi şekilde takım elbisemi bekliyodunuz hanım efendi der.
__________________________________________________ ________________________
ali bir gun eve gelmiş.annesi ali'ye hava nasıl demiş.ali'de annesine;cok sis vardı goremedim,demiş
__________________________________________________ ________________________
Dursun Temeli iş yerine cağırır.temel kabul eder.Dursun'un iş yeri 12 katlıdır.Dursun'un odası 12.kattadır.Temel arayıp uşağum 5 dakikaya ordayum der ve aradan 2 saat gecer,5 sa at gece Temel terler icinde gelir odaya varır.Dursun sorar uy uşağum ne oldu sana.12 kat cıkmak kolay de sen Dursun-asansorle niye gelmedin 3 kişi geldi 2kişi bekledim gelmeyince ben de merdiven den cıktım
__________________________________________________ _________________________
bırgun temel askere gıtmıs ve komutanları demıskı kım terarıst vurursa kelle basına 10 dolar alcak demıs temel daga cıkmıs ve gerı gelmemıs aradan 1 hafta gecmıs ondan sonra tenmel ortaya cıkmıs komutanı temele demıskı temel oğlum turkıyenın ekonomık durumu bellı gel bu terorıslerı bıze 8 dolara ver demıs temelde komutenım demıs vallaha ben bunları 8 dolara aldım demıs
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Trafik Kontrol ..