Merhabaaaa,
simdi cogunuzun sasirdiginin farkindayim, zira boyle kadinlardami var diye dusuneniz vardir kesin. Ama var...
Mesela ben...Hayatimda hic bir zaman cocuk yapma istegi olusmadi, oysa herseyim dort dortlukdu ve isteseydim cocukda yapabilirdim ama yapmadim ve yapmayacagimda. Hayatim oylesine guzel ve duzgun gidiyorduki cocuk sahibi olmamanin eksikligini hic yasamadim.
Mutsuzmuyum, hayir hic mutsuz degilim, cunku hayat o kadar guzelki, ben ancak bu guzellikleri yasamakla mesgulum. Konuyu acmamin nedeni su : her kadinin anne olma mecburiyeti yok demek istiyorum. ne zaman kendinizi hazir hissettiginizde anneligi yasayin. Ayaklari uzerinde duran, okumus, egitimli ve kendinizin gelecegi icin herseyi yapmissaniz, karsinizdaki insanda iyi bir baba olacagindan eminseniz iste o zaman cocuk yapin derim. Veya benim gibi hic yapmayi dusunmuyorsanizda, yapmayin, inanin yinede mutlusunuz yinede mutlusunuz...
Not: burasi cocuk sahibi olmayan ( tibbi yonden olamayanlar veya bilincli olmak istemeyen ) tum kadinlarin sohbet alani !!! Anneler icin cok konular ve temalar var kadinlar kulubunde. Anne olmayanlar veya olamayanlarinda kendi aralarindada bir sohbet alani olsun !
2. Not 14.02.2015 sevgili hemcinslerim, lutfen bu topikde annelik yuksek mertebedir, cocuksuz kadin kadinmidir gibi cumleler yazarak ne bizi tahrik edin, nede iyi niyetinizle yazmis gibi kendinizi ak sutten cikmis kasik gibi masumiyet tarzinda mudafa edin.
Sadece tibbi yonden cocuklari olmayan veya olamayan bayanlar ve cocuk yapmayi dusunmeyen hemcinslerimizin yeri burasi, yani cocuksuz kadinlarin sohbet alani. Tabiki bizimle empati kuran tum anneleride bekleriz. Ve ozellikle evlat edinen anneler ki onlar bizim bas tacimiz ve bizim gozumuzde inanilmaz bir mertebede olan bu hemcinslerimi her zaman bekleriz.