Yıllardır arkadaş olduğum biri vardı , hep en yakınımdaydı . Zor donemlerimde hep arardı . Ama her zaman verdiği sozleri tutmazdı yapacağım dediklerini yapmazdı bende ona guvenir sonra ortada kalırdım .
En son gecen sene cok kotu zamanlar gecirdim . Bi gun aradim ağlamaktan boğulmak uzereyim ; bu hallerine bile tanık oldu. Bu arada arkadaşım erkek.
Daha sonraki donemlerde bir gun elimi incittigimde dikiş gerekir mi bakalım dedim bakmak istemedi ve bana şey dedi " yesyess sana karşı farklı bir merhamet besliyorum , bakmak istemiyorum , canının acıdıgini gormek istemiyorum " bu konu oyle kapandı gitti.
daha sonraki zamanlarda bir para mevzusunda beni yine ortada bıraktı . Basit bir seydi ama son noktaydı .
Bende ona acıkca yazdım ' hep boyle yapıyorsun cok ofkeliyim sana , bana biraz deger veriyorsan bu şehre geri donduğumde ararsın goruşuruz(15 gun sonra donecektim) şu mesaja cevap yazma , yazsan bile anlamayacak kadar kirginim ' oda sadece ozur dilerim yazdı.
Ve bir daha konuşmadık hic aramadı beni . Bir donum noktam oldu o gunde
n sonra buyuk bir başarı kazandığım, o zaman tebrik etti .. sureci uzaktan bir yerden takip etmis ,bende teşekkur ettim .
Ama cok ozluyorum . Sen neden aramıyorsun derseniz hislerim değişti .
Direkt hoşlanmak diyemiyorum ama sımsıkı sarılmak istiyorum artık . Biz 5 6 sene tokalasmamisizdir bile animsamiyorum hic .
Ve artık onunda boyle şeylere kayıtsız kalamayacağını duşunuyorum .
Sonrası bizim icin korkunc olur. Dunyamız tamamen farklı , tamamen .
Aynı şeyi yaşadım sonu korkunc bir yere cıkıyor.
Ama ozluyorum. Gercekten ozluyorum.
Dağınık yazdığım icin ozur dilerim . Bu aralar cok duygusalım sanırım, uzuldum ve paylaşmak istedim .
Hepinize guzel gunler diliyorum
Guncelleme; aradim

Hayatımda ilk defa bir ilişkide kendimi guvende hissediyorum.
Edit : her zaman verdiği sozu tutmazdi derken , soz tutmama olayı değil surekli yaptığı . Kelimeleri tam doğru kullanamamışım, ozur dilerim .
6 yılda 4 5 kere sozunu tutmayıp beni ortada bıraktı.