GeneLEv

(Bu yasanmis bir olaydir .)Iki arkadasim geneleve gitmeye karar verirler.Kosede uzun demirli kapisinin oldugu ve kapisinin uzerinde "sadece 50 milyon TL" yazili olan eve girmeye karar verirler.Neyse islerini bitirdikten sonra cikista pezevenk elinde pecete ile beklemektedir.
-Insallah begendigiz bosaldiniz gencler
-Saol abi bosaldik kiki kiki kiki .Borcumuz ne kadar
-150 milyon
Cocuklar sasirir."Ne ,ama kapida 50 milyon yaziyodu abi.
Pezevek doner ve gozlerinin icine bakarak
-O zaman gidip kapiyi sikseydin ulan , der

Sultanın GoğusLeri

Ahmet sarayın hizmetkarlarından biri.. Yıllardır Kraliceyi gorur ve onun goguslerine hayran olurmuş..

Artık bir saplantı halini almış Kralicenin goguslerine dokunmak.. Tum cesaretini toplayıp harem ağasına acılmış..

- "Bana sultanın goğuslerini koklat. Omur boyu biriktirdiğim bin altın senin" demiş.

Harem ağasının aklı yatmış bu karlı işe. Kenar mahallelerde tanıdığı bir simyaci - buyucu karışımı bir kadın varmış. Ona gidip bir losyon hazırlatmış ve bu losyonu, sultanın o gun banyodan sonra giyeceği
korseye iyice surmuş.

Sultan cıplak tenine korseyi takınca, losyon etkisini hemen gostermiş. Goğusleri yangın yeri gibi yanmaya başlamiş. Saray doktorları merhemlerle, ilaclarla care bulamamışlar.

Sultan acıdan, kaşıntıdan, yanmadan olecek. Harem ağası ortaya cıkmış ve padişaha "Saray hizmetkarlarından Ahmet, derdinize derman olabilir. Onun salyası, herşeye iyi geliyor. Tek care, Ahmed'in dili.

Kralicemizi ancak o kurtarır, eğer siz izin verirseniz" demiş. Padişah caresiz cağırmış Ahmet'i hareme. Ahmet bir saate yakın sultanla yalnız kalıp muradına ermiş.

Ne var ki soz verdiği halde 1000 altını harem ağasına vermeye yanaşmamış. "Bu olayı acıklarsan ikimizin de kellesi gider. Bunu goze
alamazsın. Hadi bakalım, cek arabanı" demiş, harem ağasına.

Cok kızmış harem ağası.. Oyle kızmış ki.. Ertesi gun aynı yakıcı losyonu padişahın, banyodan sonra giyeceği donuna iki kat surmuş...

Pozisyon

Yeni evli iki cift gerdek gecesi sevişmek icin hazırlanırken kadın birden eşine

- "Yapamayacağım", der.

Eşi sebebini sorduğunda

- "Bu papağan bana bakarken rahat davranamıyorum", yanıtını verir. Bunun uzerine adam papağana doğru yonelir. Papağana

- "Şimdi arkanı don. Eğer bizim tarafa donecek olursan senin ***** mikerim" der.

Bunun uzerine papağan arkasını doner. Karı kocanın işi biter, sabah olur. Papağanın arkası hala donuktur. Cift ise balayına gitmek icin
valizlerini toplamaya başlarlar. Fakat son bir parca valize sığmamaktadır. İceride şu diyalog gecer:

- "İttir ittir..."

- "Olmuyor ittiriyorum."

- "Biraz daha zorla, girdi girecek."

- "Dayanamayacağım, gucum kalmadı."

- "Ha gayret, sık dişini, az kaldı giriyor."

- "Yok bu boyle olmayacak.Ben en iyisi gardolabın ustune cıkıp oradan atlayiim, belki o zaman girer."

Bunun uzerine papağan arkasını donerek

- "Valla diil anamı, sulalemi mikseniz bu pozisyon kacmaz..."

Ufle

Zengin, kibar orta yasli adamin biri kerhaneye gitmis. Bir kadini gozune kestirmis ve anlasmislar.

Adam kadina :

-"Yalniz hanfendi ben saksafon caldirmayi cok severim. Raziysaniz odaniza cikalim." demis.

Kadin razi olmus ve odaya cikip baslamislar icraata.Islem esnasinda adam agirbasli bir sekilde ve periyodik olarak:

-"Em! Em!" sonra "Ufle! Ufle!.."

Is bitmis, adam kadina cikarip yukluce bir para vermis.Kadin :

-"Yalniz beyfendi bir sey sorabilir miyim?" demis.Adam

-"Buyurun!" demis.Kadin:

-"Demin "Em! Em!" demenizi anladim da o "Ufle! Ufle!" ne oluyordu?" demis.

Adam:
-"Valla hanfendi o kadar guclu emiyordunuz ki carsaf gotume kaciyordu.

TemeL Doktorda

Temel hastalanmıştı. Doktora gitti, doktor Temel'in tedavisinin her gun parmaklanmak olduğunu soyledi. Temel bunu kimseye anlatamayacak kadar utandığı icin mecburen her gun doktora gidip orada tedavi oluyordu.

Bir gun doktoru yerinde bulamayınca eve gidip durumu utana sıkıla karısına anlattı. Karısı ona tedaviyi doktoru taklit ederek yapabileceğini soyleyince Temel tedaviyi tarif etmeye başladı:

-Karıcığım sol elini sol omzuma koy.Tamam.Sağ elini de sağ omz...?¦.?"

Temelin jeton duştu:

-Uyyyy Doktur yedum senu..

+Rep Veren +RepLenir