Merhaba

Benim yaklaşık 18 aydan fazla oldu kendi adıma adsense vardı hem youtube hem site calışıyordum. Site yuzunden banlandim.

Sonra yakın akraba uzerine pc format vs herseyi yapıp adsense aldım. 1.5 yıldır kullanıyorum

Şimdi kendi adıma bi daha adsense alacağım. Aklıma takilan sorular var.

1 aynı isim farklı iban alsam risk varmı(farklı banka duşunuyorum garanti yada enpara)

2 suan kullandığım farki kisiye ait adsense ile farklı PC'lerde login olacam ama mecbur aynı interneti kullanacağım.

3 eski bi banka calisaaniyim calıştığım bankada iban sahibi ile adsense ismi farklı olunca odeme iade ediliyor du bizzat iade ettiğim adsense odemesi de oldu
Orn. Adsense mehmet ahmet odeme alacak iban ali veli bu durumda hesaba gecmiyor. Bu durumda hesaba odeme gecen bankalar varmı?

4 spam youtube calışanlar farklı adsense ac devam et diyor forumlarda. Bu kadar kolay mı adsense acmak artık banlanmıyor mu bu surekli adsense degistirenler?

5 yeni adsense alımında farklı lokasyon onemli mi?
Orneğin ben ilk kapanan adsensemden sonra başkası adına aldigimi aldığım şehir ve pc aynı sadece network değişik aldim (komşunun wifi sine girip actım). Şimdi başka şehir den acma imkanım var birde 3g ile acmayı planlıyorum.

6 ben şimdi kendi adıma birde eşim adına 2 tane adsense almayi planlıyorum kotu gun icin bunuda 5. Sorum daki yontemle farklı lokasyon dan acacağım 1 er hafta arayla bi sıkıntı olur mu?

6 3. Soruda dedim ya aynı network den acsam 3 adsense yine aynı network ama ayrı PC'lerde kullanmam nasıl olur
2 pc var elimde 1 tanesinde sanal pc kurup ordan acarım diyorum ne dersiniz?

Cok soru sordum ama kafamdaki 1 aydır duşunduğum sorunlar bunlar

Nedenini soylemedim bu arada suan kullandığım adsense hesabında 22 mayısta beri actığım youtube kanallarında(farklı mail) pub id değişmiyor yani reklam var ama para bana yansımiyor google kalıyor. Buna cozum icin adsense acacağım

Zaman ayırıp okuyanlar a ve cevap verenler e şimdiden teşekkurler