Nasıl başlıycam ne yazıcam bilmiyorum pazartesi aksamı ben cukuru seyrediyorum diye komsuya gecti birşeyi yoktu sonra gece bir geldi her tarafı ağrıyor zor yuruyor dedim hastaneye goturelim yok dedi iyileşirim
Ertesi gun daha da yuruyemesi zorlaştı zor kalkıyor zor oturuyor herşeyi zor yapıyor zar zor ikna edip kızımı da komşumuz geldi bakmaya (8,5 aylık) 2 adımlık sağlık ocağına taksiyle goturdum orada iğne yapıldı eve geldik akşam komşular ziyaretimize geldiler neyse gece yine dayanilmaz sancıları oldu ve artık gidiyoruz hastaneye dedim ilk once devlet hastanesi (dalga gecer gibi bir iğne yapıp yollandı bakilmadı bile kadın ağrıdan ağlarken doktor şaka gibi dalga geciyordu sanki) ordan acıbadem hastanesi gittik sadece tansiyon olculdu
Sabahı saat 09.00 da medicana ya getirdik eşimle Allahtan doktorumuz cok iyi tahliller ve tabiki 2 gun yatışımız..hastanedeyim kızlar
Eklem ve kemiklerde enjeksiyon varmış ağlayıp duruyorum annem ağlıyor ağrıdan..birkac gun aynı şikayetten biri daha gelmiş hastaneneye hemşire soyledi tedaviyi olmuş ve koşup eğleniyormuş şuanda..
Zaten duygusal bir insanım birde annemi boyle acılar icinde gorunce daha da kotu oluyorum..sakin durmaya calışıyorum ama biraz zor oluyor..lutfen dualarınızı eksik etmeyin cok korkuyorum
Beni dinlediğiniz icin ve guzel yorumlarınız icin şimdiden cok teşekkur ederim..