Kızlar merhaba,Su saat oldu hala uyuyamadım ve konu acayım dedim burada gercekten tecrubeli kadinlar var ve fikirlerine ihtiyacım var.Konu evliliğim 6 yıllık evliyim ve iki cocuğum var ama artık eşimle hicbir problemimi asamiyorum.Basit konularda bile tıkanıp kalıyoruz ama birşeyler ters gidio farkindayim.
Mesela eşim her konuda beni suclar oldu ama bunlar oyle sacma şeyler ki mantık dışı şeyler mesela ikinci cocuğumuzun boyu diğerine gore kısa ama normalin altında değil gelişimi eşim bunun boyu senin yuzunden kısa geniş beşikte yatmadigi icin boyle sen onu hergun yikamadigin icin boyle dedi ve ben buna gunlerce uzuldum.Mesela en sacması ikinci cocuğun tuzlanmasi farklı olduğu icin boyle teri kokuyor yapamamissiniz dedi ilkinde kendi ailesi ikincisinde benim ailem vardı ve hala nasıl boyle sacmalayabildi aklım almıyor gereğinden fazla konuşmayan boş konusmayan bı insan normalde.Oğlum duvar saatini duşurdu tamam sen dikkat etmedigin icin artık bu eve saat alınmayacak dedi canım bak yapma beni uzuyorsun bu davranışlarınla desem bile kendi dogrularindan asla sasmiyor ve benim deli gibi aglamalarima goz yumuyor.Benimle surekli inatlaşma yanımda değilde karsimda durma cabasında...
Mesela babamı aradığım bı konu vardı ve aramamam gerekiyordu(evliligimle ilgili değil)sen aradin o benim arattigimi dusunecek dedi seninle ilgili olmadığını bilir dememe rağmen asla ikna olmuyor ve kendince doğru neyse neye inandiysa onu soyluyor kafasında kurguladığı şeyleri soyleyip bunlara inanıyor bunların hepsi sonradan oldu onceden inadı olmasına rağmen bana değer verirdi ve boyle değildi mesela ilk tanidigimdan beri devam eden huyu ben ağlarken gulmek bunu elinde olmadan yapıyor biliyorum ama bunun altında yatan psikolojik neden ne bilemiyorum ve ciddi ciddi psikolojik bı rahatsizligi olduğunu dusunmeye başladım artık ...Dun yine beni cok uzdugu bı gundu akşama kadar ağladım oda evdeydi bana dedi ki ben neden boyle davrandigimi cok dusundum senin herşeyi onceden kurguladigini benide kendi isteğine gore yonlendirmeye calıştığını dusundugum icin herşeye karşı cikiyorum dedi ben bunu duyunca bı aile terapistten yada bireysel olarak bı psikologtan yardım almayı duşundum ve dunun akşamı bize bı akraba misafirliğe gelecekti cok kotu olduğum icin iptal etmesini soyledim oda edemem dedi ve bunuda uzatmadim kalktım hazır biseylerden alıp hazırlamaya başladım cayın yanına.Bana dediği kelime keşke yemeğe cagirsaydin.Bende ipler koptu cunku sabahtan beri ağlamaktan kahvaltı bile yapmamistim nasıl bu kadar bana karşı duyarsizlastigini anlamlandiramiyorum birşeyler ters gidiyo ama sanki onunda elinde değil cunku kesinlikle kotu biri değil sevilir sayılır işinde gucunde okumuş ahlaklı biridir.Ve butun bunları ailemle ilgili cok zor gunler yaşarken yaşattı sarılıp gececek canım demesini beklerken birde oturup onun sacmaliklarina ağladım gunlerce.Ozur dileyip gergin oldugunu soyleyip ertesi gun yine aynı şeyleri tekrarliyor.Nasil bir yol izlemeliyim?
Not:benim hatam ise bu evlilikte onun beni cildirttigi anlar ona cok hakaret ettim buda benim en buyuk yanlisim biliyorum buyuk oranda duzelsemde boyle sacma sapan konuları burnumdan getirince alevlenio.Bunlar tetiklemis olabilir mi?