Sanurım benim psikolojim bozuldu surekli ağlıyorum.. 1 senedir evliyim eşim cok iyi bi insan bana değer verdiğini beni sevdiğini gostermeye calışıyor. Ama ben ikna olamıyorum bir turlu. En ufak bişeyde ağladığım oluyor. Aslında ufak şeyler değil benim icin gurur meselesi yaptım bir cok şeyi. Mesela en cok eşimin annesi ve kardesi yuzunden tartışıyoruz. Onların beni sevmediğini istemediğini hissediyorum fazlasıyla hissettiriyolar gercekten ben varken benle konuşmayıp sadece kendi aralarında konuşuyorlar.. arasam kestirip atıyolar konuyu vs vs . Evlenirken de soğuktuk biz hep o zamanki yaptıkları geliyor aklıma dolduruyorum kendimi onlara karsı surekli kuruyorum.. elimde değil. Eşim de farkında bu durumun yakın oturuyoruz onlara .. taşınmak istiyorum gidelim diyorum ama onlar bana boyle davranırken bile kabul etmiyor bunu. Vazgecemiyor ailesinden bir turlu benden vazgec bırak beni boşanalım diyorum onu da yapmıyor. Aile terapistine gitmeye karar verdik ama yinede sizin bir fikrinizi almak istedim. Ne yapıyorum ben ne yapmalıyım ?