Bdv icin actigim bir hesaptir.
Fikirlerinizi merak ediyorum.
31 yasinda esim var. 6 yillik evliyiz.Ayrintiya girmiycem 2 aile var esimin tarafindan gerisi hep yabanci.
Esim ben bir derdim oldugunda ne zaman anlatmaya kalksam kuser oturur. Ben soylenirim o kuser bu surekli boyledir. Duvara konussaydim dillenirdi. Ailesi cok yapti bana zamaninda 1 aylik evliyken kufur yedim kv den. Hemde benimle alakasi olmayan bir konuda sinirlenmisti onu sakinlestirmeye calisirken yedim kufurumu. Iste o gunden beri huzurumuz yok. Ben basladim kufur etti soyle dedi boyle dedi yasananlar katlandi olaylar cogaldi ben hep anlattim. O ise hep sustu kustu. Bir defa bile haklisin hayatim elimde geleni yapacagim demedi.Istedigi sey su ki ben boyle seylere kafami takmamaliymisim.
Yani diyor ki kufur ye ne yaparlarsa yapsinlar salla gitsin.
Ozet geciyorum bu birinci mevzu.
Ikincisi ise cok bakimsiz. Yani gecen bir konu gormustum "adam koyuyo" basligiyla ayni o mesele eksigi yok fazlasi var. Siz anlayin gerisini. Haftada 1 dus alir haftada 1 yikanir. Onuda cuma gunune denk getirir. Sonra benden koynuna girmemi bekler.
Ucuncu mevzu benim arkamda durmamasi yani;
Ben eger onunla ilgili veya ailesiyle ilgili bir fikir soylediysem onu hemen inkar eder. Yahu tamam diyorum. Buda benin fikrim. Hayir yanlis dusunuyosun diyor.
Aile ortaminda beni kucuk dusurucu seyler soyluyor. Firsatimi veriyor. Acigimi sunuyor onlara. Herkes karisini savunur sende beni yerin dibine sokuyosun derim. Sen yanlis anladin der.
BENI SAHIPLENMIYOR
Cocuklarimizla ilgilenmiyor. Egitici bilgiler ver derim pışpışlama konus bir harf ogret derim tamam der hicbirsey yapmaz. Eringecligin kitabini yazar.
Ve daha neler neler..
Suan ondan uzaktayim birkac gune gidicem yanina. Ama icimde 1 damla sevgi yok. Buzgibi oldu hislerim yok.
Ben resmen bir HIC ile evliyim. Ha var ha yok. Ne yapmaliyim.? Yoluna girermi bu evlilik?
Not : konu gunceli 5. Sayfada
Son gucel 8. Sayfada