2 cocuk annesi calışan bir bayanım.
Eşim misafir ağırlamayı veya gitmeyi cok sever. Son 1 aydır haftada 2-3 misafir ağırladım. Bazıları yemeğe, bazıları caya ama tabi ki ikramlıklar hazırladım yanında hep. Bende seviyorum aslında misafiri mutlu oluyorum birlikte yemekler yendiğinde ama şu son zamanlarda cok yoruldum artık. Gecenlerde bir misafirimiz gelmek icin aradı. Ama onceden haber vermedi geleceği gunun aynı gun akşamı. Eşimde hayır diyemedi kabul etti. Benimde yuzum duştu tabi. Neden kabul ettin yarın gelselerdi dedim.Oda hayır diyemediğini falan soyledi bana. Neyse, ben tabi etrafı toplamak icin kalktım hemen ama hala yuzum asık tabi..Eşim bir bağırmaya başladı" her misafir geleceğinde veya bir yere gideceğimizde sorun cıkarıyorsun..Her gun kavgadan bıktım artık ben falan filan" dedi. Beynimden kaynar su dokuldu resmen.
Ben her gelen misafiri en iyi ağırlayayım diye uğraştım hep ve gercekten severek yapıyorum bunu. Bir gun surat astım diye bana demediğini bırakmadı şok oldum.. Her gun kavga dediği de cocuklara bağırıyormuşum. Allah aşkına cocuğuna bağırmayan var mı evde? Tabi kavgamız buyudu o bana ben ona cok kırıcı laflar ettik. Bundan sonra bizimle bir yere gitmeyecekmiş tek başına gidecekmiş. Bıkmış bizim kargaşamızdan. Cok uzuldum ben her şeyi 4*4 yapmaya calışan bir bayanım. Eşimin de oyle duşunuyor sanıyordum. Bir kere istediğini yapmayınca 2 .yuzunu gosterdi hemen. Normalde o kadar iyi davranır, surekli sarılır oper..Ufak tefek yardımı olur. Ama onun istediği bir şey olmadığında hemen modu değişir. Geber bile dedi bana kavga sırasında...İcinde o kadar buyutmuş ki evdeki ufak tefek munakaşaları ..Benim sorun olarak aklıma bile takmadığım şeyler onda sorunmuş meğersem.