Yazip rahatlamak belkide paylasmak ufak bir sozde olsa duyup kendime gelmek belkide . Onu tanidigimda 16 yaşindaydim ilk goruste ask derler ya oyleydi yoldan gecen birine aşik olurmu insan yollarimiz kesisti sonra 5 yil bi iliskimiz oldu . Yillar yillari kovaladi annesi yoktu onun beni cok buyuttu olgunlastirdi . Annem annesi oldu . Kotu bi hayati vardi babasi bakmıyordu yurtta kaliyo birlikte buyuduk birlikte tutunduk hayata cok fedarliklar yaptim cok emek verdik seviyodum cocuktum istedim ki bi yuvası olsun evde sicak yemek hazirlayani tek hayalim bu olmustu nisanlandik sonra . Olmadi degisti ayrildik biz cok uzuldum hastalandim en yakin arkadasim cocukluğum da gitti evlendi onun la anilarim disardaki kotu dunyadan haberim yok tu hic o vardi cunku sonra tutundum bi sekilde asik olmaya hep korktun ve birini sevemem sandim . Sonra o geldi bi baskasi 2 sene sonra ben takrar aşik oldum sevgisiyle iyileştirdi beni iyi bi insan oldum mutlu bi insan hayatin bi anlami oldu yuzum guldu ama hatalar yaptim oda yapti beceremedik kisaca gitti sonra herkes gibi gitti . Ugrastim ama olmadi cok agladim cok istedim ama olmadi yanimda olsaydi sıkı sıkı sarilirdim ona sevilmenin kiymetini bilirdim . Bir gun gelirmi bilmem ama hic umuudum yok ayni aciyi iki kez yasamam sanmistim ama yaşadım . Caresiz kalmak gibi artik seni sevmiyo olusu acitiyo insani .