Merhabalar
1yılllık evliyim. Onun oncesinde de 4 yıl arkadaşlığımız oldu. Ufak tefek sorunlar oluyordu ama gecer diye duşundum hep. Evlendik, evimizin inşaatı bitmedi kayınvalidemin evinde kaldık, o yazlıkta kaldı. Sadece kıyafetlerimi aldım gittim. Cok zordu o donemler. Bana ait hic birşey olmayan bir yerde yeni gelindim. Eşim bunu sorun yapmamın anlamsız olduğunu duşundu hep, tartışırdık. Bir gun ofkesini kontrol edemedi ve vurdu bana. O an ne yapacağımı bilemedim. Ne gidebildim ne kalabildim. Normalde cok merhametli, yardımsever, eli acık, neşeli, pozitif bi insan. Neyse evimiz bitti. Taşındık. Tabi gozyaşıyla. Yaşadığım şeyi kolay kolay kabul edemedim. Annesine anlattım. Ona cok pişman olduğunu anlatmış. Ofkeme yenildim diye. Ara ara duzeldik ara ara yine kavga ettik. Bir anda hic olmadık birşeye sinirleniyor. Canı ne zaman isterse o zaman konuşuyor. Kac kere evden kovdu. Gidersem bir daha donmeyeceğimi biliyorum o yuzden sabretmek istedim. Herkes ilk yılların boyle gectiğini soyluyor. Tabi ailemin haberi yok hic birşeyden. Aldattı beni. Yatmış kadının biriyle. Yakaladım mesajını. Cok pişman oldu bir daha olmaz dedi. Ot gibi birşey iciyor arada. O zamanlar sinirlerini aldırmış gibi oluyor. Araştırdım internetten. Keyif verirmiş. İleriye gitmediği surece sorun yokmuş. O zamanlar bana yaptıklarının hesabını soruyorum cunku sinirlenmiyor. Hataydı diyor belkide Allah seni benimle sınıyor diyor. Onu ictiğinde sabaha kadar benimle olmak istiyor ama bende sırf onu ictiği icin istemiyorum. Benim ona soğuk olmamdan şikayetci. Ama bunları yaşarken nasıl yaklaşabilirim ki. Bunu anlatamıyorum. Herkese herşeyi anlatıyorsundur diyor. Bana zerre guveni yok. Ki benim ona guvenmemem gerekirken. Belki okurken diyeceksiniz ne duruyorsun diye. Her hatasını 1 kerede affettim. Daha evliliğimiz oturmadı diye. Yuvamı yıkmak istemiyorum ama bu ezik bir hayat yaşamaya devam edeceğim anlamına gelmiyor. Doktora gitmeyi kabul etmiyor. Sadece tahammulum yok sana her dediğim batıyor diyor. Aramız iyiyken haklısın ofkemin farkındayım diyor. Ne yapacağım lutfen ahkam keserek konuşmayın. Ben ayaklarının uzerinde duran guclu bi kadındım sadece seviyorum hepsi bu. Koru korune olmasa da yuvamı yıkmak istemiyorum.