Eşim ve ailesi surekli onlara onların istediği zaman gitmemizi istiyor. Sadece pazar gunu tatilimiz var. 2 haftada bir genelde gidiyoruz, koyde yaşıyorlar mesafe 30 dk.
Bizim de pazar gunu kendi işlerimiz oluyor alışveriş vs.. zaten gec kalkiyoruz sayılır. Cocuktan dolayı.
Koye mi gidelim alışveriş mı yapalım? Ev işi mi yemek mi ?
Ama eşim ve ailesi ille pazar gunu gidelim istiyorlar .
Dun dedim ki cumartesi akşamı gidelim ıstersen yemeği de orda yeriz ertesi gun de tatil, gece kadar oturalim. Istemeyerek kabul etti.
Bugun kp uğradı sabah. Kahve ictik filan.
Pazar gelmeyecek mısınız diye sıkarladı. Cmt akşamı gelicez zamanımız yetmiyor tek gun tatili var, alışveriş yapıcaz kıza dedim. Suratı duştu şaşırdı. Kendi aileme de biz hic gunduzden gitmiyoruz, akşamları gidip geliyoruz. Eşimin ailesi niye boyle bir beklentiye giriyor artık iyice bunaldim. Sağlık sorunlarım var zaten bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalıyorum. Gonlumuzu yapin gelin dedi kp cıkarken. E siz boyle baskı yaparsanız ister istemez geriliyorum. Gitmeyelim demiyorum ki gunu değiştirelim yani... bencillik had safhada.
Siz de gelin baba diyorum işlerimiz var diyor... E bizim yok mu? Bize niye bu baskıyı yapıyorlar? Konuştum olmadı, tavir yaptıım olmadı. Eşim de cekiniyor onlardan. Bisey diyemiyor. Biz bir aileyiz ne zaman uygun olursak o zaman gitmeliyiz yanlış mı duşunuyorum?
Genciz diye tek gorevimiz kv kp gonlunu yapmak mı? Biktim artık, evlilik bu olmamalı.. icimi dokmek istedim. Iyi geliyosunuz bana.. o yuzden.
Sevgiyle kalın.