Hanımlar iyi geceler,

Cok sacma bir durum yaşıyorum ve artık iyice canımı sıkmaya başladı.

10 sene once, yaklaşık 4 yıl devam eden bir ilişkim olmuştu. Cok aşıktık. Universite yılları tabii, başımızda kavak yelleri. Sonra okul bitti, o cok uzak bir şehire atandı, bense memleketime donup yuksek lisansa başladım. Atandığı şehrin uzaklığı ve zor şartlar derken psikolojisinin bozulduğunu soylerek ayrılmak istedi. Ben de zaten son zamanlarındaki davranışlarından, surekli alkol alıp gunduz bile sarhoş gezmesinden, işe bile boyle gitmesinden vs rahatsız oluyordum ve oylece bitirdik. Ama ben sonrasında bir yılda ancak toparlanabildim. Cok acı cektim arkasından. Derken yıllar sonra eşimle tanıştım. Severek evlendik ve bir bebeğimiz var. Eşimi, ailemizi gercekten cok seviyorum.

Geleyim derdime, ben bu kişiyi ayrıldığımızdan beri cok sık ruyamda goruyorum. Bu on yıldır boyle devam ediyor. Ona karşı bir duygum kalmadığına eminim cunku eşimi cok seviyorum. Onun ne yuzunu ne sesini doğru duzgun hatırlamıyorum. Asla stalk vs yapmıyorum veya haber almıyorum. Ben anlamıyorum bilincaltımda mı bir problem var? Konuyla ilgili olanlar varsa, ne yapabilirim bu sacmalığı bitirmek icin?