Arkadaşlar son zamanlarda kafam inanın ki cok karışık.(Aslında bu meseleleri dert edemeyecek kadar da yoğunum ama işte gonul). Aranızda bana objektif bir gozle bana tavsiye verebilecek insanlar olduğunu duşunerek icimi dokmek istedim.
Bir yılı aşkın suredir biriyle konuşuyorum 2018 de konuşmamız koptu araya birileri girdi vs. (benim tarafımdan değil) tekrar başladı sonra daha iyi bir şekilde ilerledi derken bir anda yaklaşık 1 aydır inanılmaz derecede koptuk kendisi bu yıl TUS icin hazırlanıyor.Onu anlıyorum gunumuz şartları hem oğrenci hem de calışan biri icin yeterince zor. bana sınav suresince(ilk başta boyle dedi sonra ilerde demeye başladı?) sadece arkadaş olabileceğimizi ilerde de bir beklentiye sokmak istemediğini bir şekilde dile getirdi. ben de keşke bana ilk başta konuşmaya başladığımızda "benim sana karşı hislerim yok" deseydin dedim cevap veremedi. Yahu en baştan net olmak cok mu zor ? her şeyi anlarım tamam da bu yaptığı nedir? Bu sureci yaşamış kendisi veya sevgilisi doktor olan biri var mı ? cidden bu kadar basite indirgenecek bir durum muydu da ben abarttım?