Merhaba herkese ben biriyle birlikteyim ve ona ciddi anlamda aşığım. Kendisi alıngan ve yalan konusunda hassas bir yalanımı oğrendi ailemle ilgili ve ayrıldık temmuz ayında. 1 hafta sonra aradı beni fake hesaplarla işletme dedi ama ben işletmedim biri fakeden buna asılmış bende fakeye yazdım kız tersledi bende Kıza biraz gururluysan kendinden yaz dedim kız kendinden yazdı sevgilim kargocu meğer sevgilim bunun iş yerine kargo goturuyormuş kızda etkilenmiş Sevgilim yanında oturup kahve iciyormuş. Samimiyet kurulmuş guya kargocu diye kahve veriyormuş yoruldu diye. (ama biz ayrıldıktan sonra olmuş ) artistlendi burnu havada sevgilim icin X bana kızmaz beni taniyor ben şimdi fakenin ben olduğunu itiraf edicem ondan hoşlanıyorum sen merak etme falan yazdı. Daha sonra X beni engelledi tamamen iletişim koptu aradan 2 ay gecti dayanamadım Xi aradım konuşmaya başladık barıştık ben profiline kilit koydum sevgilim var diye kız anlamış barıştırınız bana mesaj attı bunları yazmış;

Al bak donmuşsun ona yine işte sen busun ne Kadirmiş arkadaş iki yuzlunun teki kadınlarla oyun oynayan insan sende ayrılma kıcından benimle cıktı goruştu optu etti sapık zaten sonra sana dondu o boyle bir adam zaten Allah ’ın belası sevgilin benimle arabada az mı opuştu sonra sana dondu gurursuz tencere kapaklar!!!!

Bende Xi aradım sordum. senden ayrılmıştım ozgurum onun lafıyla bana bağıramazsın dedi ve beni engelledi ama onu cok seviyorum kızda ona ciddi anlamda aşık olmuş ama kabul edemiyorum 2 ayda neler yaşadılar acaba nereye gittiler ne yaptılar nasıl duzelecek bu durum kim haklı kim haksız bilemedim cıktıklarından bile haberin yoktu