Kızlar benim kedi fobim var. kediden de korkulur mu demeyin ciddi manada korkuyorum hele kazara bana dokunacak olsalar sinir krizi gecirmeme ramak kalıyor. 100 metre otede kedi gorsem yolumu değiştiririm korkumun boyutunu anlayın diye soyluyorum.
Ama ne şans ki karşı komşum bir kedi delisi... evde bir suru kedi besliyor. Bununla da kalmıyor kilolarca kedi maması alıp apartmanın onune dokuyor. Onlarca kedi bizim apartmanın onune toplanıyor..
Kadınla selamdan ote bir diyaloğum yok. Duşunebiliyor musunuz ben eşim olmadan apartmandan adım atamıyorum eşim once kedileri kovuyor. Sonra ben geciyorum. Eşim olmadan eğer kediler kapıdaysa İnan ’ın eve giremiyorum . Cunku aynı anda bir suru kedi uzerime geliyor . İnsana cok alışıklar kovsan da gitmiyorlar.
Biz bir senedir boyle iyi kotu idare ettik .
Bugun eşim işe gitmedi hastaydı. Ben az once işten geldim baktım tam apartmanın giriş kapısına mamalar dokulmuş kediler yiyor. Eşim aradım aşağı in beni al diye
Eşim geldi ben patladım bu kez. Bıktım artık ben istemiyorum bu bencillik napıcam ben sen olmadan eve giremeyecek miyim . Konuşacam o kadınlar bu ne ya diye bağırmaya başladım. Kadının da camı acıkmış duydu soylediklerimi . Ben eve girdim o da bas bas bağırıyordu kimi ne ilgilendirir ona ne falan diye bizim eve kadar geldi sesi..
İşin kotu tarafı eşim de kadına hak veriyor
Kendi evinin onu besler isterse.
kediden korkulur mu falan diye bana kızıyor
Kim haklı kızlar
Ne yapıcam ben boyle kiracı olsam valla cıkıcam.
Başka bir yerde beslesin ne bileyim
Uzağa doksun mamayı
Ne olacak boyle
Ben hayvan duşmanı değilim
Cok korkuyorum
Kendime hakim olamıyorum elimde değil