Mart ayında kapanan adsenselerim icin itiraz edecem ama itiraz icin benden AdSense Yayıncı Kimliği istiyor bunu nasıl nerde bulabilirim.googleyi kurcaladım aşağıdaki bir yazıya denge geldim ama olmadı bulamadım ordan.

Herhangi bir nedenle AdSense hesabınızda oturum acamıyorsanız ve reklam kodu artık web sayfalarınızda bulunmuyorsa, yine de, Google tarafından dizine eklenen bir sayfanın arşivlenmiş bir kopyasını kontrol ederek yayıncı kimliğinizi bulabilirsiniz. Bu işlemi nasıl yapacağınız aşağıda acıklanmıştır:
Cache: operatorunu kullanarak google.com.tr'de bir arama yapın. Bunun sonucunda, Google tarafından dizine eklenen sayfanızın arşivlenmiş bir kopyasını elde edersiniz. Orneğin, cache:google.com.tr, Google ana sayfasının dizine eklenen son surumunu gosterir. Bununla beraber, onbelleğin oluşturulduğu tarihle ilgili bilgiler de gosterilir.
Arşivlenmiş web sayfanızın HTML kaynak kodunda yer alan AdSense kodunu bulun.

bazı arkadaşlar mailine bak dediler ama benim hesap uzun suredir banlandığı icin mail silinmiş.başka alternatif yollar varsa yardımcı olursanız sevinirim...