2 yıl once eltimle tartıştık o zamandan beri goruşmuyoruz kusuz . Beni İnstagram dan sildi engelledi bi de ustune . Ben ara ara profilimi herkese acıyorum bakacağını tahmin ediyorum benim mutluluk pozlarımı gorsun catlasın diye( boyle yazdım diye bana kızmayın cunku benim mutsuzluğumla mutlu olan biri olduğundan hakediyor neler yaptı bana )
Neyse onun profili hep kapalı ama bir kere bile acması hep gizliydi.ben hic bir şeyini goremiyorum . Tabi merak duygusu ben durur muyum. Fake hesap ortak tanıdıklar falan vasıtasıyla onun profiline bakabildim.
Bir de ne goreyim. Ben evlilik yıldonumumuzde eşimle fotoğrafımızı paylaşıp guzel bir ozlu soz yazıp tarih atmıştım.iki ay once bizim evlilik yıldonumuzdu..
Benden iki ay sonra kendi evlilik yıldonumlerinde eltim kaynımla fotosunu paylaşıp benim yazdığım yazıyı yazıp tarih atmış.. ama soz cok bilinen bir soz değil ve noktası virgulu aynı
Beni engellemesine rağmen hala benim takibimde olduğunu duşundum haliyle. kim olsa boyle anlamaz mı benden gormuş yazmış diye
Eşimle paylaştım boyle boyle diye sadece gırgırına eğleniriz sandı
Eşim kopurdu bu soz bir tek sana mı ait. O da bir yerden gorup yazmıştır. ego yapıyorsun ne bu kibir
. senden gorse yazsa ne olur falan. tesaduf zaten bence de diye verdi veriştirdi
Sizce boyle bir tesaduf olur mu ya.eltim bunu ne amacla yaptı. eşim haklı mı ben mi cok insanlar beni kıskanıyor moduna giriyorum.. boyle bir durum size ne duşundururdu. erkek ne anlar kadınların bu tur egosal savaşlarından diye duşundum.ama sonra bunlar benim kuruntum mu diye şupheye duştum siz ne dersiniz bu kadar tesaduf olur mu ve bu kıskanclık mı yoksa amac ne