Merhaba kızlar.. Allah aşkına insaflı kızın. Yani kızmayın demiyorum ama cok yıkıcı olmasın

En son size soylediğim gibi boşanma konusunda altyapı calışmalarına başlamıştım ve hatta bahsettiğim o yakınımızla konuşup aralarını duzeltmeye calıştım. Biraz da başardım acıkcası en azından formalite de olsa iyi davranmaya başladı eşime. Benim hatrım icin demiştim cunku ayrıldığımda arkamda enkaz kalması benim hic istemediğim bir durum.. Yine benim başım ağrıyacak, yine benim tadım gidecek. Şoyle duşundum eğer o da normal bir hayata donerse arkadaşca cocuk icin ayrılırız ve sağlıklı iletişim kurabiliriz. Neyse bir şeyler yaptım falan derken bu aramızı duzeltelim demelere başladı. Acaba olabilir mi diye ben de biraz baktım ama olacak gibi değil. Resmen evimdeki duşman gibi adam. Eve gelip opmesi bile hep yalan dolan samimiyet sıfır. Bu arada hala kızla konuşmaya devam. Arkadaşım diyor kimse karışamaz diyor. Bu konuyu biraz da hırs yaptı cunku sağlıklı bir adam değil. Ama bu hafta ipler yine koptu ben iş icin gece evde olmayacağını soylediğinde birkac kez aradım oylesine (normalde aramam asla) o da bana bilenmiş bir şekilde geldi eve. Etraf dağınık diye sataştı. Ne diyorsun sen ben de calışıyorum oğlanı gezdir ben de toplayacağım zaten evi dedim. Ustume yurudu kendine gel adam ol dedi. Boğazımı sıktı yine. Kufurler hakaretler.. Oğlum da şaşırdı ne olduğunu anlamadı ama baba duşkunu olduğu icin onun kucağına gitti. Sonra evden cıktı hicbir şey yok gibi cocuğu gezdirdi aradı bir şey lazım mı dedi. Ertesi gun yine aynı guya bizi gezdirecek burnumuzdan getirdi. Yine kufurler hakaretler. Ben artık yorum bile yapmadım cevap bile vermedim. Sonra opmek istedi opturmedim diye yine kufur etti. Kafama gore iş yapıyormuşum. Resmen adam nefretinden napıcanı şaşırmış durumda. Kotu kalpli kim ne iyilik yapsa bize yapmak zorundalar gozuyle bakıyor ama kendisi asla ama asla birine yardım etmez. Etse bile 40 kere soyler. Bu arada maddi sadece zorla gecen ay para birleştirdik. Bu ay yine iddia at yarışı oynamış borc yapmış. Kira ve giderler benden, ufak harcamalar ondan.. Boşanmaya kesin kararlıyım ama bizim cok olaylı olacak cunku gercek bir narsist.. Ruh hastası, takıntılı, saplantılı. Nasıl tanıyamamışım bilmiyorum kendini beni elde edene kadar cok iyi saklamış

Ama şu an daha gucluyum artık şokta değilim yanımdaki adamın beni kandırdığını biliyorum kabullendim. Bu arada yıllarca manipule edilmişim. Bana surekli beni bu hale sen getirdin diyip durdu, Bana hata yaptırdın hakaret ettirdin kavgaları sen başlattın dedi. Ben de hep sucu kendimde aradım. Ben duzelirsem her şey duzelir sandım. Ama her yolu denedim asla bir sonuca varamadım. (Evliliğin başlarında ben de cok kavga cıkarmıştım bu sebeple kendimi suclamıştım) Neyse aile buyuğu birilerini alıp anlaşmalı boşanmaya yanaşacak mı bakacağım. Allah aşkında evlenmek icin evlenmesin kimse.. Hele ki cocuk asla yapmasın! Şu an kendisi yeni kurbanlar arıyor!