Arkadaşlar sacma gelebilir belki ama ben Fsh, Lh, prolaktin, amh, e2 .... vs gibi tum hormon tahlillerimi yaptırıp bir sıkıntı var mı diye tedaviye başlayacağım erken adet oluyorum. Yaşadığım yerde ozel kliniği olan yardımcı docent bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı var herkes cok memnun yorumlar falan. Doktorla konuştum gel muayene eder tum hormon tahlillerini yapıp anlarız ve ona gore tedaviye başlarız dedi. Hatta muayene ve tahlil ucreti tam ozel klinik diye 800 tl. Bende biraz aklıma takıldı gecen yıllarda Belcika ’da yaşayan bir arkadaşım ozel bir klinikte yine hormon tahlili yaptırdı doktor hastaları cok olsun diye tahlil sonucuyla oynamış(normal bir hastane olsa bunu yapamaz cunku hastası cok) mesela normalde Fsh sı 5 ise 15 demiş ki ilac versin daimi hastası olsun ya bende korktum acaba ozel klinik ya boyle bişey yapabilir mi şimdi diyeceksiniz ozel bir hastaneye git maden oyle duşunuyorsun. Ozel hastanedeki tum kadın doğum doktorlarI bayan ben hep bayanlara gittim kac yıl hepsi aynı şeyi soyledi doğum kontrol hapı verip yolladılar erkekler bu konuda daha iyi diye duşunuyorum ve doktor hakkında hep iyi şeyler yazılmış. Aklıma bu tahlil meselesi takıldı sizce boyle bişey yapar mı devamlı hastası olmam icin yoksa bu buyuk bir risk mi guvenebilir miyim
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.