@era bana yazılımcı arkadaşları adsense konusuna davet et araştırsınlar dedi. sanırım birde onların gozuyle bakmamızı istiyor.
forum da kaos ortamı hakim durum da. millet adsense banları nedeniyle galyana gelmiş durumda ama yazılımcı arkadaşlar da bir araştırma konusu goremiyoruz. şimdi youtup teknik ekibi harvard, yale, standford mezunu adamlar sisteme attıkları robotun detaylarını cozun demiyorum tabi. ama en azından bir yazılımcı kafasıyla başka bir yazılımcı grubunun niyetini okuyabilir diye duşunuyorum. bunların amacı nedir ? ortaya cıkan puzzle' birleştirebilirsiniz.
1. 19 - 23 eylul arası eylul'den once acılan adsenselerin neredeyse hepsini banladı.
2. eylul sonundan itibaren robot tekrar aktif oldu ve sistematik bir şekilde uc gunde bir geride bıraktığı hesapları ya banladı ya spama attı sonra spama attıklarını da donup banladı ve banlamaya devam ediyor.
3.bu surecte belirgin bir şekilde index sorunu yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor.
4. robot hala avlamaya devam ediyor.
5. en onemlisi de bu katliam turkiye lokasyonunda gercekleşiyor. dunyadan munferid ban olayları dışında haberler gelmiyor.
Yazılımcı Arkadaşlar Geri Kalmayın
Adsense Ödemeleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adsense
- Adsense Ödemeleri
- Yazılımcı Arkadaşlar Geri Kalmayın