Merhabalar, hemen konuya giriyorum. Yakın bir arkadaşımla 1-2 hafta arayla hamile kaldık, dr muz erkek olduğunu soyledi arkadaşım da kız olacağını oğrenmişti. Buluştuğumuzda cinsiyet ve isimler hakkında konuştuk ben ismi belirlemiştim, o da bir iki isim soyledi hic beğenmedik, sonra acaba bu mu olsa diye cok beğendiğim bir ismi soyledi. Ben de, masadaki diğer arkadaşlarımız da cok beğendik. Hatta ben dedim ki gozumun onune cok guzel, asil bir kız geliyor, kesin bu ismi koy. Aradan gecen zamanda bizim bıdığın aslında kız olduğunu oğrendik, dr karıştırmış. Şimdi ben isim konusunda inanılmaz bir girdaba girdim, bir turlu bulamıyorum. Sizce o ismi koysam ayıp olur mu? Oncesinde arkadaşıma sorup izin almam gerektiğini duşunuyorum, nasıl bir konuşma yapsam? Siz olsanız bu ricaya bozulur muydunuz? Arkadaşımla ortalama 2-3 ayda bir goruşuruz, haftalarca hic konuşmadığımız da olur ama ortak bir arkadaş grubumu var ve hem onu kırmak hem de ortamımızı bozmak istemem. Şimdiden cok teşekkurler.

DUZELTME: konuda sozu gecen isim “Azra” idi, yorumlarda cok sorulup cevaplanınca genel yoğunluk bu ismi hic beğenmedi ve hatta Azrail benzetmesi oldu. Dolayısıyla
isimden vazgectim isim onerilerinize talibim.

2 heceli 4-5 harften oluşan ve icinde ğuşcou gibi Turkce karakter barındırmayan (yarın obur gun yurtdışında yaşarsa telaffuzda ve yazımda sorun yaşamasın) Turkce, Arapca veya Farsca kokenli olabilir, fonetiği guzel bir isim arıyorum. Yardım lutfen