arkadaşlar bildiğiniz gibi hepimizin hesabı gecen ayın 18inden itibaren kapanmıştı sonra yeniden actık ve surekli kapanmala devam ediyor. benim fikrim şoyle.
1: adsenseler nezaman kapatıldı = para kazanma turkiyeye acılınca
2: adsenseler hangi ulkede kapatıldı= sadece turkiye( cunku turkiyeye para kazanma acıldı
3: bundan 3 ay once gmail acarken konum secimine izin verilmiyordu direk turkiyeyi tanıyordu amerika secemiyorduk direk kanal kısmından konumumuzu amerika yada ingiltere gibi ulkelere değiştirip para kazanmayı acıyorduk ama son 3 aydır gmaili acarken istedğimiz ulkeyi secmemize izin veriyor nedense ????
4:adamlar dunyanın en gelişmiş motoru hadi onceden turkiyede para kazanma yoktu ama turkiyede yaşayanlarda amerika secip kazanıyordu bugun turkiyede para kazanma olmasına rağmen hala diğer ulkeleri secenler google hepimizi sahte ulke secmekten bile kapatabilir.
5: son olarak arkadaşlar kapanmalar başladıktan sonra kanallarını ozellikle sadece turkiye acan varmı arada hic usa vs olmadan hep turkiye acan varmı varsa kapandımı ben kendim deniyorum şuan icin kapanma yok
Adsense kapanma sebebi Konum
Adsense Ödemeleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adsense
- Adsense Ödemeleri
- Adsense kapanma sebebi Konum