Merhaba bayanlar,
Ozet geciyorum yaklaşık 1 hafta once kayınpederim olacak kişi gorumcemin dolduruşuna gelip (gorumcemin ne dediğini tam olarak bilmiyorum) bana nişanlımla akşam dışarı cıktığım icin ailen ne kadar rahat nasıl izin veriyor siz surekli evdesiniz ( eve ne zaman gitsem gorumcemde bizimle beraber) ben sizin duğununuzu yapmaktan vazgectim biz karadenizliyiz bize boyle şeyler ters ne haliniz varsa gorun gibisinden terbiyesizce konuştu ben burda ozet gectiğim icin yumuşatarak anlattım.
Daha sonra nişanlım bana soylenen bu lafları kaldıramayıp babasıyla kavga etti daha sonra babası nişanlıma tokat attı kavga ettiler ve nişanlımı evden kovdular nişanlım şu an arkadaşının yanında kalıyor, ve en yakın zamanda ev tutması lazım ama oturdugumuz muhitte kiralar 1500 tlden başlıyor ve babasıyla iş yaptıkları icin şu an işsiz kaldı bizde ev tutmayı duşunuyoruz ben ona maddi olarak calışıp destek olucam bana nisanda taktiklari bilezigin birini bozdurucaz ama onunla beraber yaşamıcam arada sırada gidicem yemeğini yapıcam ve tuttuğu eve kefil olucam
Şu an cok caresiz durumda sizce yaptığım hareket mantıklımı buyuk ihtimalle evlilik hayalimiz baya bir ertelendi cunku ben ne annesinin ne babasının yapacağı hic bir seyi istemiyorum. Yuzlerini dahi gormek istemiyorum nişanlımın annesi babasıdır ama beni ilgilendirmiyorlar. Nasıl yapıcaz nasıl olucak mantıklı olan ne hic bilmiyorum
Gorumcenin dolduruşu oldugunu nereden biliyorsun diye soracak olursanız beni bu zamana kadar hep el ustunde tutan aile bana bize gel diye israr eden aile, nisanlım ve ablası tartisinca gorumcem aglayarak kayinpederimi aradı ve benim hakkimda ne dedigini.bilmiyorum daha sonra kayinpederim bana bu şekilde konuştu