Kızlar yine ben

Bikac gun once konu acmıştım. Bahsettiğim kişiyle yuzyuze goruştuk bugun. Akşam yemek yedik. Yemekten sonra yuruyuş icin kalktık, benim uzerimde şal vardı kollarım birbirine bağlı yuruyodum hava soğuk olduğu icin. Bi ara elini tutabilirmiyim dedi ve elini uzattı koluma doğru. Ben bir an cok ani tepkiyle sanki elimi tutmuş gibi kendime doğru cektim hayır ben boyle iyiyim uşuyorum zaten dedim. Biliyorum cok sacma bi tepkiydi ama tutmasını istedim, daha ilk buluşmaydı sonucta. Oncesinde hep telefonda goruştuk. Bir de bu işleri ben unutmuşum sanırım

Evlenip ayrıldıgımı bildiği icin bilincaltımda sanki başka niyetle bana yaklaşacakmış hissi vardı galiba. O yuzden oyle bi tepki verdim. Halimden bişeyler anladı sanırım istersen konum at bi arkadaşına nerde oldugumuzu oğrensin dedi şakayla karışık.
Bir de kafamı karıştıran şu var, ilk geldi ben elimi uzattım tokalaşmak icin o da sarıldı. Ama oyle normal arkadaşların sarılması gibi. Sonra giderken ben yine elimi uzattım tokalaşmak icin yine sarıldı

Sizce ben mi cok abartılı tepki verdim? Yoksa o mu cok yakın davranmaya calıştı? Yaşlarımız 29. Tabiki bi yakınlaşma olurdu ama ilk buluşmada değil sonucta. Onyargılı yaklaşmakta istemiyorum ama bilemiyorum. Bir ara laf arasında ben samimiyeti pek sevmem mesafeli durmayı severim mesafe iyidir her zaman dedim. Hıı anladımm dedi sonra giderken sarıldı optu sonucta. İnsan saygı duymazmıydı?
Bir de otogardan otobuse bindirmeden once bi hediye aldı eve eli boş gitme annene babana diye