Merhaba arkadaşlar. Rica ediyorum bilgisi olanlar cevap yazsın. ne yapacağımı bilemiyorum. 5 ay once genital bolgemde herpes cıktı, jinekoloğa gitdim. Eğer 7-10 gunden fazla surerse iğne yapmamız lazım dedi. Cok şukurki uzun surmedi, fakat ilk atak olduğu icin cok acılı surec oldu benim icin. Ekimde tekrar genital bolgemde kucuk lezyon oluştu. Asiklover surdum,hemen gecti,su toplamadı. O zamanlar bebek planlamıyorduk. Şimdi bebek planladığım icin tekrar kontrole gitdim. Tekrardan popomda lezyon oluşmuş. Jinekolog bana vitaherpavak iğnesi yaptirmam lazim oldugunu soyledi. Adetim yeni bitdi.ovulasyon donemimdeyim. Bebek istiyorduk. Bu iğneyi yaptirmak icin 3 aylık surec gerekiyor. Yani 3 ay hamile kalmamalıyım. Cok uzun surec benim icin

Bildiyim kadariyla eğer hamilelikte ilk atak gercekleşirse bebek icin sakıncaliymiş. Sonraki ataklar tehlikeli diğil. Bu konuyla ilgili cok şey okudum,fakat direk yaşayanlardan duymak isterim. Eğer şimdi iğne yaptirmadan hamile kalirsam ne kadar sakıncalı bebek icin ? Hamileyken herpes cıkaran oldumu aranizda, ne yaptiniz bunun icin ? Her hangi tehlike yaşadinizmi ?