Mrb arkadaşlar,

Biliyorum bu konu ile alakalı son gunlerde cok konu acıldı, hepimize bıkkınlık geldi bu konulardan, Konuyu acmakdaki maksadım olaya perspektif bakış acısıyla bakmanızı vurgulamak

Acık net sade anlaşılır bir dille, 3 4 yıllık youtube tecrubelerimden yola cıkarak, sizlere nelerin donduğunu acıklamak istiyorum

Evet ortada yuzde yuz bir politika var, 3 4 yıllık youtube tecrubemle bunu rahatlıkla soyleyebilirim,

kısaca acıklayayım, adamların amacı tamamen spamı bitirmek,

Siz şimdi bu banlanmaların gecici olduğunu, yılbaşına kadar duzeleceğini, ortada herhangi bir politika olmadığını neye dayanarak soyluyorsunuz tek tek acıklayayım

bakıyorsunuz, temiz spam calışanlar var, ne telif ne engel eşleşen yada hicbir şekilde kanalı kapanmadığı halde sebepsiz yere adsensesi banlananlar var diyorsunuz,

yine, adam full ozgun ama hesabı banlanmış diyorsunuz,

yine boş hesaplar bile banlanıyor diyorsunuz,

demekki buna dayanarak soyleyebilirimki ortada herhangi bir politika yok, sistemsel hatalar falan var, yılbaşına kadar duzelir diyorsunuz

tum yaşananları tek tek acıklayayım

Birincisi, bana dunyadaki buyuk kanallardan tek birtane dahi gosterebilirmisiniz, adsense ile calıştıklarını, tek birtane dahi gosteremezsiniz

Buna dayanarak adsenseyi full spamcılar kullanıyor sonucunu cıkarabilirmiyiz, evet cıkartırız,

yani adamların amacı şu, diyorlarki, nasılsa şuanda adsenseyi full spamcılar kullanıyor, hepsini diskalifiye edelim, arada 3 5 kucuk ozgun calışanlarda onlar ya partnerlerle calışacaklar, yada spamcılarla birlikte yok olup gicedecekler, Adamların amacı bu
Bence artık hicbir şekilde spama taviz verilmeyecektir artık bu saaten sonra

(Konunun başlığını şoyle duzeltirseniz sevinirim, yanlışlıkla entıra bastım, Banlarla Alakalı Perspektif Duşuncelerim @fatihbaz