2 senedir bebek istiyoruz olmuyor 1 tane kimyasal oldu..eşimde bazı problemler vardi ,sebepsiz olunca kafayı rahat bırakın olur dediler biz de cıkardık kafamızdan bikac aydir aklimiza bile gelmedi,bahsetmedik bile..
Bu sene tatile gidecektik ve adetim denk geliyordu.,eczaneye danışayım eczacı bana progesteron icerikli bir ilac verdi kullan bırakınca olursun bebek istiyorsan zararı olmaz rahim duvarını kalinlastirir dedi.Ben de kullandım duzenli tatile geldik .Ben nasilsa olmuyor diye termal havuza girdim 3. Gun leke leke adet oldum
Akşamında ise normal adetteki pıhtılaşma farkli beyaz et ,deri dokusu gibi 2 parca geldi.ertesi Gun de daha buyuk 2 parca daha geldi ve ilk adet olduğum gunden beri surekli bir halsizlik goz kararması, gelip giden saplanan bel ağrım var.Bugun o 2 buyuk parcadan sonra goz kararması arttı ani tansiyonum duşuyor 15 dk yatıp kendime geliyorum..Polip mıdir?Kist midir?duşuk mudur?bilen yaşayan var mı acaba uzaktayım da eve donunce doktora gitcem ama bi korktum.Bakmak istemeyen olabilir şimdiden kusura bakmayin ama bilen merak eden olursa diye eke resim koyuyorum.bunlar ilk gelen parcalar
buyukleri cekmedim
Bu nedir?bakabilir misiniz
Gebeliğe Hazırlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebeliğe Hazırlık
- Bu nedir?bakabilir misiniz