Merhaba arkadaşlar sorunum benim cok onceden kısa sure goruştuğum okuldan biri vardı. Bir ay surdu surmedi. Onunla hic uygun değildik. İlk başta tip olarak. Ben uzun boylu yapılı biriyim o benim yanımda celimsiz kalıyordu. O zaman ben aileden de uzakta cok aşırı yalnızdım. Sadece konuşacak birine ihtiyacım vardı ve o benden tek taraflı olarak hoşlanıyordu. Neyine guveniyordu bilmem ciddi duşunuyormuş oyle diyordu ama bende ciddiyetin c si bile yoktu o zaman. 15 yıl oncesinden bahsediyorum. Bu kadar sure oncesinde neyse biz ayrıldık benim aklıma bile gelmiyordu. O zaman da hoşlanmadım şimdi de hoşlanmıyorum. Onunla ilgili şeylerin garipliği aklıma geliyor...
Mesela ayıldık, sanki ben konuşmak isitiyormuşum sanki affetmişim gibi bana mesajda ararsan konuşuruz filan diyordu.. Ben konuşmak istemiyorum ki affetmedim ki bir de arayayım.. O zaman numara engelleme de yoktu..
Te ilk goruşmeye başladığımız andan son goruşmeye kadar olaylar goruntusuyle aklıma gelip duruyor.. Sevgi olmuş olsa anlayacağım ama sevgi yok.. Ben hafızası iyi olan biriyim ondan mı ki acaba diyorum.. O da yıllarca beni aradı ayrıldıktan sonra hic cevap vermedim.. Bende hani pişmanlık vicdan gibi bir sorun da yok zaten telefonla mesajla o ayrıldı. Bir de okulda gidip herkese ben ayrıldım demiş cocuk gibi. Bir hafta sonra tekrar geldi bu sefer ben terk ettim... Sonra yıllarca af diledi ama zaten sevmiyordum.. Niye aklıma geliyor ki? Hayatımda kimse yok ondan mı ki?