Merhabalar. Beni bugunlerde duşunduren birkac mesele var hepsi birbiriyle bağlantılı resmen derdim oldu size danışmak istiyorum. Şuan şukurler olsun ozel sektorde bir sağlıkcıyım calışıyorum. Nasipse temmuz-ağustos gibi evlenme niyetim var fakat şuan egede yaşıyorum mersine gelin gideceğim ailemi, işimi, her şeyimi bırakıp… acıkcası evleneceğim kişinin maddi durumu cok kotu sayılmaz kendine ait evi arabası olan biri. kendisi memur. bana “sen mersinde guzel bi siteden ev bulursun icine sinen, beğenirsek de alırız benim işime de yakın olursa super olur”dedi.
Şimdi ben de bir daha okusam mı duşuncesine girdim. İşimi seviyorum ama tatmin olmuyorum haftanın 6 gunu calışıyorum fakat ileride bu tempoya ayak uydurabilir miyim bilmiyorum. Şuan net bir şey yok ama evi mersin universitesi kampusunun yanından alıp mersin universitesinde okul oncesi oğretmenliği okusam mı diyorum. Ya da senin ne işin var okumayla bir mesleğin var bunlarla uğraşma mı dersiniz bilmiyorum. Beni duşunduren evi aldıktan sonra pişman olup olmamak. Evleneceğim kişi her kararı bana bıraktı o sadece evime geldiğimde seni gormek istiyorum diyor. Kazanırsam okulu 4 sene okumak bir kayıp mı olur benim icin? okulu kazanamazsam kampusun yanından aldığımız icin pişman olur muyum? veya şehir icinden alıp okula otobusle mi gitsem diyorum... İşimde yukselme gibi bir durum yok o yuzden hep asgari ucret calışacağım.
Tum onerilerinize acığım sadece şu icine duştuğum kararsızlıktan beni kurtulmak istiyorum