kiz kardesim dedigim, canim gibi sevdigim bir arkadasim var farkli sehirlerdeyiz. 32 yasinda ve bu gune kadar talihsizlik mi yoksa fazla temiz kalbinin safligindan mi bilmem hayatinda hic mutlu olabilecegi bir erkek olmadi. hep talihsizlikler yasadi.

bu arkadasim bir kac gun once beni arayip yurt disindan biriyle tanistirildigini, adama asik oldugunu anlatti. cok heyecanli ve cok mutluydu cok sevindim onun adina. ancak adamla ilgili bazi detaylar benim kafama takildi.

arkadasim 32 yasinda
adam 45 yasinda, evlenmis ayrilmis, 23 yasinda bir oglu var.

buraya kdar problem yok, fakat problem surda basliyor.

esiyle neden bosanmislar diye sordugumda "kadin kumar oynuyomus adamin butun hesaplarini hacklemis adamin uzerinden oynamis ve adami trilyon zarara sokmus 10 yil once bosanmislar 10 yildir hala borclarini oduyor kadinin hala da odeyecek borclari var" dedi.

esi bile olsa insanin hesaplarindan bu kadar yuklu borc yapabilmesi teknik olarak bana mumkun gelmedi. bu kumari oynayan adamin kendisi de karisina mi atiyor acaba sucu diye dusundum. nihayetinde turkiye den kalkip oraya gidecek tek basina boyle bir durum varsa bas basa kalsin istemem. kaygimdan bahsettim, hic boyle dusunmemistim dedi.

simdi size soruyorum ozellikle yurtdisinda yasayanlar, bir insanin kocasinin hesabiyla boyle bir borc yapmasi ve adamin bunu icra memurlari gelene kadar hic fark etmemis olmasi mumkun mu? yoksa bu adam kumarbazin biri de benim guzelim arkadasimin basini mi yakacak?