Merhabalar sizlere bi derdimi paylaşmak istiyorum belki burada benden buyuk kucuk tecrubeli bi cok insan bana akıl verebilir. Ben 25 yaşındayım her genc kızm gibi evlilik duşunen isteyen tonlarca hayaller kuran biriyim. Allah a şukur cirkin biri değilim aile yapımda bulunduğumuz yerde cok hatrı sayılır ve sevilen insanlar ve yine Allah a şukur işim var arabam var saygılı sevilen biriyim. Ama ne oluyor bilmiyorum bir turlu hayırlı bir insanla hayatımı birleştiremiyorum. Karşıma cok insan cıkıyor . Şimdi konuşmasam tanımasam olmuyor e konuşunca bu kız bu kadar erkekle konuştu oluyor. Şimdiki erkekler evlilikten ciddiyetten uzak once cok iyi tanımam lazım diyor e bende surekli buluşup gezip dolanmak istemiyorum kucuk yer bir suru laf soz oluyor goruşmeyince de bunu erkek kabul etmiyor bana evlilik meraklısı diyor . Goruşunce de bi sure sonra bizden olmaz diyorlar ayrılık kararı ve hayal kırıklığı ..E şimdi ben evlenmek isteyen biriyim ama hic mi bi erkek niyeti ciddi olmaz .. tamam goruşelim diyorum bir iki uc goruşuyoruz sonra yine aynı.. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hem evliliği cok isteyen biriyim hemde hayatım bu şekilde ne oyle oluyor ne de diğer turlu... Şimdi siz soyleyin ne yapmalıyım ?