Herkesin tabiki ozel hayati, ancak sinir bozan biseyle karsi karsiyayim.

Apartmanlarimizin girisleri farkli sokaklrdan, ancak camlarimiz tam karsi karsiya ve arada cok az bir mesafe var, karsi komsumun karisi bir surelidir yok evde yaz sebebiyle memleketinde filan sanirim, ancak bir kocasi var ki aman allahim, kimseyi yargilamak istemem ama tam bir at hirsizi bakislari filan sapik gibi bir adam.

Balkona ciktigimizda krsilsiyoruz ve ben inanilmaz rahatsiz oluyorum adamin bakislrindan, hatta annem esim gelen misafirim bile fark etmisler balkon kapisini bile acik birakamiyoruz adam resmen dikizliyor.

Ancak karisinin olmadigi bu surecte, ben kac defadir adamin evin perdeleri acik, arkadaki isik acik, gayet ayan beyan gorunur sekilde ki bence kasitli, masturbasyon yaptigini goruyorum. Balkona cikamaz oldum.

Herkes istedigini yapabilir ama ben o manzarayi izlemek zoeunda degilim. Balkonumun karsisinda boyle bir manzara gormek istemiyorum ben cikiyorum cocugum cikiyor o balkona gelen misafirim cikiyor!

Aileyi hic tanimiyorum, hic selamlasmisligim yok, ancak bu durumdan rahatsizim cok fazla ve uyarmak istiyorum. Yapabilecegim birsey varmi? Perdesini kapatsin ne hali varsa gorsun yahu

Guncelleme:21. Sayfada