Annemin bir komşusu var aynı zamanda eşimle bana evlilik icin aracılık yapmış olan teyze.Her zaman sorgular mutlu musunuz bir sıkıntı yok değil mi vs. diye.Başından beri iyi niyetli olarak yaklaştım cunku bizim evlendiğimiz donemde kızıda evlenecekti trafik kazasında kızı vefat etti(kackez demiştir benibanageriverin kaynanası mı beddua ettide oldu yaşanan sorunlardan dolayı) evet bunları duymama rağmen konduramadım psikolojisi bozuk bir cıkış yolu bulmaya calışıyor demek ki derdim.Annem artık kadından hoşlanmıyor birkeresinde anneme damadınla aranız mı bozuk zorla eve cıktı kapıda tartıştılar benibanageriverle demiş ve defalarca aramızın iyi olup olmadığını sorduğu icin artık goruşmek istemiyor annem iyi niyetli değil diyor.Bize aracı olduğu icin guzel şık bir canta alıp hediye etmiştim o ise bana evlendikten bir sene sonra plastik kullanılmış bir elektrikli cezve getirdi.Ben beni evladın gibi bil dedim gorduğum karşılık bu...Son olaraksa dun başka bir komşunun gelininin kınasına gittik bu komşuyla goruşmuyor o teyze bana laf soktu neden gittim gibilerinden.Gercekten soylemleri meraklı ve birşey arar gibi ne yapmalıyım bilmiyorum...Siz olsaydınız ne yapardınız???