merhaba hanımlar;
Gecenlerde burada bir konu oldu. Sevgilisi onceden eskortla beraber olmuş bir kadın bununla ilgili bir konu acmıştı ve cevaplar bunun normal, hatta erkek icin tecrube olduğundan yanaydı. Cevremde de bazı kadınlar, bakire oldukları icin sevgilisinin ihtiyaclarını karşılayamağını bu yuzden eskortla olmasında sorun olmadığını duşuyorlar. Onemli olan duygusal yakınlaşmaymış.
Acıkcası bu benim icin en hafif tabirle iğrenclik. Kadın zor durumda olup bedenini satıyor olabilir ki bu da elbette ahlaksızca birşey ama benim sevdiğim adam kadını mal gibi satın alıyor ya da almış, bu sektorun devam etmesine katkı sağlıyor. Ayrıca demek ki seks onun icin ozelliği olmayan, hic birşey hissetmediği biriyle bile yapılabilecek mekanik bir eylem. Sevgilim daha once bir eskortla beraber olduğunu oğrendiğimde ayrılmıştım
Hele cinsel yolla bulaşan hastalıkları saymıyorum bile.
Siz ne duşunuyorsunuz? Bunun bu kadar normalleşmesi doğru ve gerekli mi? Siz sevgilinizin daha once hayat kadınıyla olduğunu bilseniz ne duşunursunuz?Ya da sevdiği hoşlandığı birileriyle mi beraberlik yaşaması mı yoksa eskortla mı yaşaması sorun?