Merhabalar;
Konuya nasıl başlayacağım nasıl anlatacağım kendimi inanın bilmiyorum
Ben 26 gunluk anneyim vede lohusayım. Zor zamanlar gecirdim 25 gundur. Annem eşimle anlaşamadığı icin 10 gunluk bebekle bıraktı gitti beni ki o konuda haklı merak eden onceki konumu okuyabilir. Lohusalık hali de geciyor yavaş yavaş.
Ben artık ciddi anlamda boşanmayı duşunur oldum. Sebeplerimin ciddi olduğunu duşunuyorum.
Eşim dışarıdan bakıldığında cok seven uzerime titreyen biri gibi gorunuyor ama ici beni yakıyor malesef. Sebeplerime gelince;
1. Anneme cok fazla saygısızlık yaptı şimdiye kadar surekli laf sokmalar surekli bir haller ki evlenmeden once sen benim anneme nasıl davranırsan ben senin annene oyle davranırım demişti ben bu zamana kadar saygıda kusur etmedim taki son olaya kadar eşimin yuze karşı yemin ettim annesine iyi davranmayacağım konusunda ki doğumda geldi normalde aylarca kalan kadın bir hafta anca kaldı siz hesap edin nasıl kırıldığımı
2. Gereğinden fazla annesine ve ailesine duşkun mesela ornek gerekirse ikimizin aileleride farklı şehirlerde eskaza bir bayram once bizimkilere gitme durumumuz olsa gunlerce annesine abisine ne diyecek onu duşunuyor bu en basiti
3. Sadece ve sadece kendi doğruları var başkasının ne doğrusu doğru nede başka doğru var şu hayatta
4. Herşeyi icimde bıraktı hicbirşey istediğim gibi olmadı doğumu da buna dahil
5. Verdiği hicbir sozu yerine getirmedi 3 yıllık evliyiz mesela evlendiğimizde cok borcumuz vardı ki coğu benden bağımsız borclar baktık olmuyor takılar borca gitti ki takı dediysem 3 tane bilezik borclar bitince alacaktı guya borclar bitti araba alındı şimdi derdimiz araba modelini yukseltme
Bunun gibi bircok neden olay sayabilirim eşime karşı artık ne bir sevgi nede bir istek hissetmiyorum ciddi ciddi artık bırakıp gitmek istiyorum maddi sorunum yok calışıyorum ama yine de acaba yanlış yoldamıyım diye duşunuyorum cunku bebeğim cok kucuk ve kurduğum duzeni onun bunun ayakları altında bırakmak istemiyorum
Fikirlerinizi bekliyorum.