Evlenilecek Kız Modeli

1.65 boylarında,
iri yeşil gozlu (mumkunse mevsimsel olarak guneşe gore rengi değişebilsin)
minik cene, bıdık burun,
opulesi, kendinden pembe dudaklar minik bir ağız.
ince bir boyun,
saclar uzun beline doğru şoyle, esmer
yarım washinton portakalı buyukluğunde (avuctan taşmayacak...) gogusler. (80 - 85 ayarında yani)
gergin bir gobek (şoyle dokunduğunda irkilmesini izleyebilecen...)
bel bolgesindeki kemikleri belli olmasın hafif basenler şoyle (hatun dediğin ele gelecek...)
hafiften iri kalcalar (basenlerle uyum icinde olacak, kalp şekli yakalanabilirse enfes olur)
duzgun bacaklar (kemikleri belli olmayacak)
ince ayak bilekleri
37 yada 38 numara ayaklar
bakımlı parmaklar, pembe topuklar

fiziksel olarak boyle bişey benim duşunduğum.

gelelim huyuna suyuna,
1 kere eğitimli olmalı, mesela kutuphanecilik, işletme, iktisat, dietisyen mesela
2 benden az kazanmalı (ucurum olmadan, misal ben 1milyar kazanıyorsam oda 700m olsun)
3 aşret bir kız olsun, oturmayı kalkmayı, buyuklerine hurmet etmeyi bilsin.
4 herşeye peki demesin ama orta noktada buluşmayıda bilsin
5 deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni
6 anne vasıflarına sahip olsun şevkat gostermeyi bilsin (kendi isteyince anne olucak, ısrar etmeyecez...)
7 acımızdan olmeyecek kadar yemek pişirmeyi bilsin yeter (misal yumurta, pilav, makarna)
9 hanım hanımcık giyinsin. (oyle g-string, gobeği acık gomlek tişort olayı bize ters)
10 dinlemeyi bilsin aynı zamanda kendini dinlettirsin benimle ağlasın benimle gulsun.
11 damak zevkimiz birbirine yakın olsun. yemeğe cıktığımızda birimiz ac kalmasın
12 yapmacık/yalancı olmasın, sevdiğine sevdim, sevmediğine sevmedim diyebilsin.
13 arkadaşlarımı sevsin, arkadaşlarımın kız arkadaş/eşlerini sevsin, sevmesede katlanabilsin.
14 ailesi cok zengin olmasın ama bize muhtac durumda da olmasınlar.
15 ailesi cocuk sever olsun torunları ustlerine atıp tatile gidebilelim.
16 beni cevremdeki hatunlardan kıskansın, zaman zaman bu yuzden bana trip yapsın.
17 eski erkek arkadaşlarının buyuk bir kısmı olmuş olsun. olmemişler evli ve cocuklu olsun goruşmeyelim.
18 kitap okusun, banada dove dove okutsun. entellektuel birikimi olsun ama entel olmasın.

işte boyle bişiy...

gelen mesajlar uzerine benim eklemeyi unuttuklarım :

19 oyle kulağına gobeğine metal şeyler takmasın
20 hic bi yerinde dovme olmasın
21 metal muzik dinlemesin
22 evde eğlenmeyi tercih etsin ama dışarda da eğlenmeyi bilsin
23 cebinde faturalı hat kullansın, ayrıntılı faturası bana gelsin ben odeyeyim.
24 yoga, solaryum, fitness gibi abu işlerle uğraşmasın ama kuafore gitsin, guzellik salonuna gitsin.

ALINTIDIR !
Teşekkurler