Merhaba arkadaşlar başlıktaysa anlaşıldığı gibi konu kv duşuncesizliği... şimdi oncelikle şundan soz edeyim kv genelde benimle iyi gecinmeye calışır hep iyi gorunup ara ara sağlam laf sokar hatta gulerek sokar o lafları kendini aşırı aydın okumuş bilgili bir insan. Hayatta en cok değer verdiği insan oğlu yani eşim . Eşimden dolayı bana da hep iyi davranmaya calışır cunku eşim bana cok bağlı ve sozume kıymet veren bir insan adaletlidirde. Şimdi ben kv tarafını yemeğe davet ettim kp yok sadece hanımlar olarak brunch olucak. Anane teyze. Kv aradı dun arkadaşı icin Emine hanımıda cağırdım o da gelecek. Tamam dedim guzel olur iyi yapmışsın. Ona gore kendimi ayarladım bi gun once arıyor Hatice hanımıda cağırdım o da gelicek yine aynı şekilde emrivaki şeklinde yani insan demez mi once falancayı da cağırmayı duşunuyorum ne dersin diye ben zaten gelmesin demem bunu bilir. Ve ben bu insanları tanımıyorum hic gormedim. Ona rağmen guzel olur dedim ama takıldım yani bu arada kendisinin en nefret ettiği şeydir emrivaki yapılması. Bu durumun bi daha tekrarlanmaması adına kayın validem gibi gulerek ima etmek istiyorum kotu gorunmeden anlasın istiyorum ne yapabilirim?