Ekleme: sayfa 8
Merhaba arkadaşlar. Yine bana takıntılı diyenleriniz olacak ama siz soylemeden ben soyluyorum zaten. Evet fazla hassasım ve gercekten her şeyi cok fazla kafama takan bir insanım. Ama bunu isteyerek yapmıyorum. Ayrıca yine uzunca icimi dokmek istedim. Uzun bulacak olanlar okumayabilirler.
Konuya gelirsek. Nişanlımın annesini aradım gecen gun. Hastanedeymiş rontgen cekilecekmiş sıra ona geldi kapattık. Cıktıktan sonra da o beni aradı. Uzun uzun sohbet ettik telefonda. Aynı gun oğleden sonra sonuclarını alacaktı sormak icin aradım ama deprem oldu ve hatlar kapandı. Yani aradım ama ulaşamadım.
Ertesi gun tekrar aradığımda hattı hala acılmamıştı. O gun nişanlımla buluştuk ve ona sordum annen ne yaptı sonuclar nasıl diye. Sen arayıp sorsan hoşuna giderdi dedi. Ben de aradım ama hattı hala acılmamıştı dedim. O da evet olabilir bazılarının hala acılmamış dedi.
Aynı gun eve gidince annesi demiş ki “ kızıma soyle dun aradı ama rontgen cekilecektim konuşamadık”. İlk başta tuhaf gelmedi ama biraz sonra dank etti. Biz zaten konuşmuştuk kendisiyle. İkinci kez o aramıştı hatta. Oyle arada derede değil uzunca sohbet etmiştik. Bu durum biraz moralimi bozdu. Sonuclarını sormadım diye mi boyle ima etti diye duşundum.
Nişanlıma da soyledim bu şekilde ima ettiyse uzulurum cunku aradım ulaşamadım dedim. Ustelik sen bana ara demedin ben gercekten merak ettiğim icin aradım dedim.
Yani bu şekilde her şeyi gidip oğluna soylemesi ya da soyleyecek olması fikri beni uzdu. Cunku boyle aracı kullanarak bana isteklerini yaptırmasını istemiyorum. Nişanlıma da sırf bu yuzden sonucunu sormak icin tekrar aramayacağımı belirttim. Arama kaydımı da gosterdim aradım ve hattı kapalıydı dedim. Daha sonra belki yine ararım ama şu an bu şekilde aramayacağım dedim. Nişanlım da sanırım beni haklı gordu ki ustelemedi. Haklısın o yuzden bir şey demiyorum dedi.
Yine de icim rahat etmedi iki gun sonra aradım. Cunku her şeye takılan bir insan olduğum icin acaba yine ben mi abarttım diye duşundum. Arar aramaz ortanca oğlunun hastalığını anlatmaya başladı. Kendi sonucum iyi cıktı dedi bitti surekli oğlunu anlatıyor. Sonra da dedi ki sen onu da bi ara gecmiş olsun de. O cok cana yakındır bi arasan cok sevinir galan diyor surekli. Konuşma boyunca birkac kez soyledi bunu. Sen de numarası var mı dedi ben de yok dedim. Kapatır kapatmaz bana numarasını attı. Neyse dedim hastalık sonucta bir mesaj atayım ve attım. Gayet normal cevap yazdı. Olması gerektiği gibiydi. Ama beni telefonuna kaydetmedi.
Şimdi bu da dert mi diyeceksiniz belki. Yani onemsiz de olabilir bilemiyorum ama bozuldum gercekten. Ben bir şekilde kendimden odun veriyorum ama kimsenin benim icin aynı şeyi yaptığını gormuyorum. Eğer numaramı kaydetmesi gerekmiyorsa benim de ona yazmamın bir gereği yoktu neden yazdım diye kendime kızıyorum.
Mesele şu ki ben bir şeyler yapmak zorunda kalıyorum hep. Bu olay bir hafa once oldu hic nişanlıma bahsetmedim kaydetmediğinden falan. Ama dun akşam bana diyor ki bizi yemeğe davet ederken kardeşime ozellikle mesaj atarsan cok sevinir. Yani o beni kayıt etmiyorsa etmesin diyip sustum ama ben neden ozel ilgi gostermek zorunda kalıyorum beni uzen bu.
biz nişan olana kadar kendisiyle tanışmadık. ben ailesine tanışmaya gittiğimde de evde yoktu. Nişan akşamı tanıştık. Bunu sorun etmiş ve nişanlıma soylemiş ben yabancı mıydım neden bu kadar gec tanıştık diye.kasıtlı olarak bir şey yapmadım tanışmamak icin ama sonucta artık nişan oldu abisinin eşi olacağım. Onu da gectim ben mesaj atarak bir adım atmışım. Boşuna mı alınganlık ediyorum bilmiyorum ama uzuldum boyle olmasına. Siz olsanız ne duşunurdunuz? Ve sizce nişanlıma soylemeli miyim? Normalde soylemeyecektim ama yemek icin mesaj at diyor. Ne gerek var diyorum. O normalde gelmez ama sen soylersen hoşuna gider diyor.