Merhabalar,
Uzun bir sure once hesabım gecersiz tıklama sebebi ile kapandı. Adsense ile pek işim olmadığı icin uğraşma gereği duymamıştım fakat şu sıra tekrar kullanmam gerekeceği icin duzelttirmeye calışıyorum. Oncelikle şunu soyliyim Youtube kanalım ile ilgili birşey olacağını sanmıyorum. Sitemi ve Youtube hesabımı bağlamıştım fakat muhtemelen sitem yuzunden bu şekilde bir sorun yaşadım. Hicbir şekilde gecersiz tıklama yada birşey gondermediğim halde durup dururken boyle bir sorun verdi ve şimdi nasıl cozeceğim hakkında hicbir fikrim yok. Dediğim gibi şuana kadar gerek duymamıştım fakat yine site ile uğraşacağım icin duzeltmem gerekiyor. Eğer bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.
Verdiği hata tam olarak şu ;
"Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş icin şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili gondermiş olabileceğimiz iletiler icin e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi oneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasorlerini de iletilerimiz icin kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız gecersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek uzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar icin SSS'mizi ziyaret edin. "
Daha oncesinde mail olarak gecersiz birşey yapmadığımı soylememe rağmen acılmadı. Şimdi ne yapmalıyım acaba? Duzeltebilirmiyim yoksa yeni bir hesap acmalımıyım? Yeni bir hesap oluştururken aynı bilgileri yazdığım icin sorun teşkil edermi yada red yermiyim? Cevaplayanlara teşekkurler.
Adsense hesabım durduruldu..
Adsense Ödemeleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adsense
- Adsense Ödemeleri
- Adsense hesabım durduruldu..