Aslında eski uyeyim yıllardır buradayım ama bazı nedenlerden oturu hesabım kapandı. Konularım kayıtlı olsaydı ne demek istediğimi daha iyi anlatabilirdim.
Bugun apartmana girince kendi katıma gelince yemek kokusu duydum annem gelmiş kesin dedim eve bi girdim kimse yok.
Daha hafta sonu aradım ağlaya ağlaya neden beni yalnız bıraktınız diye. (Aynı sebeple bi hafta once de aramıştım) bir hafta hic arayan olmadı tekrar aradım tekrar isyan ettim. Psikoloğa gidelim ben paranı vericem bulurum dedi ama Ne arayan var ne soran. Ben kendi imkanlarımla gideyim dedim en uygunu 400 lira.
Nefes alamıyorum artık anlatsam cok uzun surer ağlamadan karnıma ağrılar girmeden gunu gecirmek uyumak istiyorum.
The secret, the magıc cekim yasası bunları sadece bu ay okudum bitirdim olmuyo saatlik motive ediyor.
Ben olmek istemiyorum mutlu huzurlu yasamak istiyorum tek basıma da olsam. Ne yapabilirim psikolog mu tek care.
Hafta ici izin alma şansım olmadığı icin devlet hastanelerine gidemiyorum.
Ekleme: konu cok havada kaldığı icin ekleyeyim eşimden bir ayda ayrıldım şiddet yuzunden Temmuz da evlendim Eylul basında bitti.
Annemle babam ayrıydı Cocukluğumdan beri ananemlerde kaldık onlarda bana hayatı zehir ettiler ta bebeklikten universite cağına kadar yediğim yemekten ictiğim suya kadar. 20 yıl boyunca psikolojik şiddet.. hakaretler beddualar evden kovmalar daha lise cağlarında parkta servis beklerdim en basiti.
Ayrılıp gelince ayrı ev tuttum calısıyorum maddi acıdan cok zorlanıyorum ama o eve donmedim.
En kısa haliyle boyle